bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 991X M0J94AE magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 991X M0J94AE inktcartridge? Op deze website vind je de populairste verkooppunten voor spotgoedkope cartridges. De HP 991X M0J94AE bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Verschillende verkooppunten als bijv. Inktdiscount.nl en Go4inkt bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€217,50
Huismerk verkoopprijs€108,75
LeverancierHP
TypeHP 991X M0J94AE
SerienummerM0J94AE
Kleur beschrijvingmagenta
Inhoud (ml)187 milliliter
Effectiviteit16.000 prints
EAN0190780843628

Goedkoopste HP 991X M0J94AE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de M0J94AE cartridge is 187 milliliter. De intensiteit is 16.000 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink of Handyman.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk bieden ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij winkels zoals Sneltoner.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele M0J94AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €217,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. lage kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar populaire printshops waar je snel en simpel M0J94AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 991X M0J94AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €239,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €217,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €108,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 991X M0J94AE originele inkt€217,50
HP 991X M0J94AE multipack (merkcartridge)€435,00
HP 991X M0J94AE huismerk inkt * €108,75
HP 991X M0J94AE huismerk duopack * €217,50
Overzicht met prijzen van de M0J94AE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Vandaag nog HP 991X M0J94AE inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Ons advies: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hebben bovendien een goed huismerk.

 • Retailers: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
hp-991x-m0j94ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode M0J94AE inkt van HP kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 991X M0J94AE originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €217,50).

HP 991X M0J94AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het M0J94AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 991X M0J94AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel check je algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het stukje tape verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende inktcartridges.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende cartridge en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Algemene afdrukproblemen met betrekking tot HP 991X M0J94AE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 991X M0J94AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 991X M0J94AE met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €179,75 excl. btw (€217,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert moet je denken aan €435,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer M0J94AE ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €108,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en check of je het plakkertje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het reinigingsprogramma.

Is het HP 991X M0J94AE huismerk alternatief slim?
Het huismerk M0J94AE alternatief selecteren is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Zulke storingen kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Kan ik de HP 991X M0J94AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het reservoir. Als laatste kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Nadien check je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie