bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 982A T0B24A magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 982A T0B24A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je erkende webshops voor voordelige cartridges. Het product HP 982A T0B24A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van HP. Meerdere verkopers zoals bijvoorbeeld Handyman.nl of printershop bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€99,50
Huismerk prijs€49,75
FabrikantHP
SoortHP 982A T0B24A
ArtikelcodeT0B24A
Kleur omschrijvingmagenta
Volume (ml)70 milliliter
Printcapaciteit8.000 prints
EAN-code0190781050223

Goedkoopste HP 982A T0B24A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de T0B24A cartridge is 70 milliliter. De printomvang is 8.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel gunstiger dan in de winkel. printershop en Vikingdirect.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webshops zoals Inkclub of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele T0B24A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €99,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a milieuvriendelijk) en test het gebruik van lettertypes als Courier of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je erkende printwinkels waar je goedkoop en eenvoudig T0B24A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 982A T0B24A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €109,45. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €99,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €49,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 982A T0B24A originele inkt€99,50
HP 982A T0B24A multipack (merkcartridge)€199,00
HP 982A T0B24A huismerk inkt * €49,75
HP 982A T0B24A huismerk duopack * €99,50
Prijstabel voor de T0B24A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP 982A T0B24A inkt kopen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Bol.com, Ebay, Wehkamp, Amazon, Blokker, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-982a-t0b24a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode T0B24A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 982A T0B24A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je vermijdt storende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €99,50).

HP 982A T0B24A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van derden. Het T0B24A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 982A T0B24A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de magenta inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder zie je de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je de beschermingstape weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste cartridges even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene cartridge problemen in relatie tot HP 982A T0B24A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 982A T0B24A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 982A T0B24A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €82,23 excl. de btw (dat is €99,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €199,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer T0B24A kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €49,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 982A T0B24A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk T0B24A alternatief kiezen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De verkoopprijs is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 982A T0B24A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Hiervoor bestel je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je het product in elkaar zetten. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie