bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 963XL 3JA28AE magenta / roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 963XL 3JA28AE inktcartridge? Op deze webpagina tref je geschikte aanbieders voor verrassend goedkope cartridges. De HP 963XL 3JA28AE bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van HP. Een groeiend aantal inktshops zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en 112supplies hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€27,50
Huismerk tarief€13,75
LeverancierHP
ProductHP 963XL 3JA28AE
Seriecode3JA28AE
Officiële kleurmagenta
Hoeveelheid (ml)23,25 milliliter
Printomvang1.600 prints
EAN-nummer0192545866545

Goedkoopste HP 963XL 3JA28AE inkt bestellen november 2023

Het volume (ml) van de 3JA28AE cartridge is 23,25 milliliter. De capaciteit is 1.600 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inkt.nl of Mediamarkt.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls bieden ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via bedrijven zoals 123inkt en Handyman.nl.
 • Originele 3JA28AE inktcartridges haal je in huis vanaf €27,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander eco-modus) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je erkende winkels waar je moeiteloos 3JA28AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 963XL 3JA28AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €30,25. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €27,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €13,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 963XL 3JA28AE originele inkt€27,50
HP 963XL 3JA28AE multipack (merkcartridge)€55,00
HP 963XL 3JA28AE huismerk inkt * €13,75
HP 963XL 3JA28AE huismerk duopack * €27,50
Prijslijst van de 3JA28AE cartridge (roze / rood) in november 2023. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gemakkelijk HP 963XL 3JA28AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekhandels. Advies van de specialist: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Action, Hema, Bruna, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
hp-963xl-3ja28ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 3JA28AE inkt van HP kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 963XL 3JA28AE originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt irritante storing en meldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €27,50).

HP 963XL 3JA28AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het 3JA28AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 963XL 3JA28AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel staan bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
Lekkende inktcartridges.Stop met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende printproblemen met de HP 963XL 3JA28AE inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 963XL 3JA28AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 963XL 3JA28AE met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €22,73 excl. btw (dus €27,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €55,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 3JA28AE betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €13,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 963XL 3JA28AE huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 3JA28AE alternatief proberen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De verkoopprijs is gunstiger en de cartridges bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de HP 963XL 3JA28AE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit klusje bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de roze en rode inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je het product opnieuw vastklikken. Nadien test je uit of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie