bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 963 3JA24AE magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 963 3JA24AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende shops voor betaalbare cartridges. Het patroon HP 963 3JA24AE met kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Een groeiend aantal aanbieders als Inktbaas.nl & Inktshop.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€19,50
Huismerk tarief€9,75
LeverancierHP
ArtikelHP 963 3JA24AE
Seriecode3JA24AE
Kleur omschrijvingmagenta
Inhoud (ml)10,77 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0192545866385

Goedkoopste HP 963 3JA24AE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 3JA24AE cartridge is 10,77 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com & Inktbaas.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls leveren zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals Easy-ink of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 3JA24AE inktcartridges haal je in huis vanaf €19,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) of probeer lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar toonaangevende shops waar je de beste 3JA24AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 963 3JA24AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €21,45. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €19,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €9,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 963 3JA24AE originele inkt€19,50
HP 963 3JA24AE multipack (merkcartridge)€39,00
HP 963 3JA24AE huismerk inkt * €9,75
HP 963 3JA24AE huismerk duopack * €19,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3JA24AE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 963 3JA24AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Kooptip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en faciliteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Kruidvat, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Bol.com, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-963-3ja24ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 3JA24AE inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 963 3JA24AE originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende foutcodes. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €19,50).

HP 963 3JA24AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derden. Het 3JA24AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 963 3JA24AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de magenta inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder bekijk je de meest voorkomende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende inktproblemen bij de HP 963 3JA24AE inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 963 3JA24AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 963 3JA24AE met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €16,12 excl. de btw (dat maakt €19,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €39,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 3JA24AE kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €9,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is het HP 963 3JA24AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 3JA24AE alternatief kiezen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is voordeliger en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Tegen lage kosten de HP 963 3JA24AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het patroon opnieuw assembleren. Als afronding check je of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie