bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 912 3YL78AE magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 912 3YL78AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je goede inktwebshops voor betaalbare cartridges. De HP 912 3YL78AE met de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Velerlei verkopers als bijv. Inkt-bestellen.nl & bol.com bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€9,50
Huismerk prijs€4,75
FabrikantHP
ModelHP 912 3YL78AE
Seriecode3YL78AE
Kleur beschrijvingmagenta
Hoeveelheid (ml)2,93 milliliter
Printvermogen315 prints
EAN0192545866743

Goedkoopste HP 912 3YL78AE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 3YL78AE cartridge is 2,93 milliliter. De printomvang is 315 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inkt.nl & Staples zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via bedrijven als Inktweb.nl en Office Centre.
 • Originele 3YL78AE inktcartridges koop je online vanaf €9,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. lage kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar goede shops waar je de beste 3YL78AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 912 3YL78AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €10,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €9,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €4,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 912 3YL78AE originele inkt€9,50
HP 912 3YL78AE multipack (merkcartridge)€19,00
HP 912 3YL78AE huismerk inkt * €4,75
HP 912 3YL78AE huismerk duopack * €9,50
Prijsoverzicht van de 3YL78AE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP 912 3YL78AE inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Ons advies: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren tevens een prima huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Blokker, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Coolblue, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwebshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-912-3yl78ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 3YL78AE inkt van HP bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 912 3YL78AE originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €9,50).

HP 912 3YL78AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 3YL78AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 912 3YL78AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel staan de meest bekende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het beschermkapje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare issues aangaande HP 912 3YL78AE inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 912 3YL78AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 912 3YL78AE met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €7,85 excl. btw (wat neerkomt op €9,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je zo’n €19,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 3YL78AE dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €4,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 912 3YL78AE huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 3YL78AE alternatief aanschaffen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je vaak zelfstandig oplossen.

Hoe werkt de HP 912 3YL78AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor koop je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Aansluitend achterhaal je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie