bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9K01A magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 745 F9K01A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je erkende printwinkels voor extra voordelige cartridges. Artikel HP 745 F9K01A met de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van HP. Velerlei webshops zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en Inktshop.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€127,50
Huismerk tarieven€63,75
FabrikantHP
SoortHP 745 F9K01A
SeriecodeF9K01A
Kleur beschrijvingmagenta
Volume (ml)300 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code0725184104640

Goedkoopste HP 745 F9K01A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de F9K01A cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect en inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Doorgaans verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij verkooppunten zoals Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele F9K01A inktcartridges koop je online vanaf €127,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vergelijk je geschikte winkels waar je snel en simpel F9K01A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 745 F9K01A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €140,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €127,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €63,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 745 F9K01A originele inkt€127,50
HP 745 F9K01A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 745 F9K01A huismerk inkt * €63,75
HP 745 F9K01A huismerk duopack * €127,50
Prijslijst van de F9K01A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 745 F9K01A inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Zij hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hebben vaak een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Hema, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-745-f9k01a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode F9K01A inkt van HP kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 745 F9K01A originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €127,50).

HP 745 F9K01A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het F9K01A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 745 F9K01A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de magenta inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder tref je de meest voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest gangbare printproblemen met de HP 745 F9K01A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 745 F9K01A inktcartridge ?
De prijs van een HP 745 F9K01A met kleur magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €105,37 excl. btw (€127,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €255,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code F9K01A ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €63,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon weigert. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het lipje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het HP 745 F9K01A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk F9K01A alternatief kopen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelf herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 745 F9K01A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kan je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie