bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9J95A magenta / roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 745 F9J95A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire shops voor verrassend voordelige cartridges. Artikel HP 745 F9J95A met kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van HP. Veel webshops zoals Printabout.nl en Go4inkt bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€82,50
Huismerk prijzen€41,25
LeverancierHP
ArtikelHP 745 F9J95A
ProductcodeF9J95A
Kleurmagenta
Inhoud (ml)130 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0725184104589

Goedkoopste HP 745 F9J95A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de F9J95A cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub & Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Over het algemeen leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via winkels zoals inktcartridge store & Handyman.nl.
 • Originele F9J95A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €82,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Times New Roman.
 • Via dit portaal vind je de beste shops waar je probleemloos en snel F9J95A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 745 F9J95A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €90,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €82,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €41,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 745 F9J95A originele inkt€82,50
HP 745 F9J95A multipack (merkcartridge)€165,00
HP 745 F9J95A huismerk inkt * €41,25
HP 745 F9J95A huismerk duopack * €82,50
Prijsoverzicht van de F9J95A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Vandaag nog HP 745 F9J95A inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
hp-745-f9j95a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode F9J95A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 745 F9J95A originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €82,50).

HP 745 F9J95A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het F9J95A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 745 F9J95A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt dan originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze magenta inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel zie je de meest bekende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene inktproblemen in relatie tot HP 745 F9J95A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een HP 745 F9J95A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 745 F9J95A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €68,18 excl. de btw (dat maakt €82,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack wenst kost het ongeveer €165,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code F9J95A ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €41,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het plasticje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 745 F9J95A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk F9J95A alternatief proberen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. Het tarief is gunstiger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je meestal zelf herstellen.

Tegen lage kosten de HP 745 F9J95A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je alles in elkaar zetten. Achteraf test je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie