bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 363 C8774EE licht cyaan / licht blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 363 C8774EE inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende printshops voor betaalbare cartridges. Artikel HP 363 C8774EE met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Meer en meer webshops als o.a. Office Centre & Officesavers verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€14,50
Huismerk prijs€7,25
LeverancierHP
ProductHP 363 C8774EE
ProductcodeC8774EE
Kleur omschrijvinglicht cyaan
Volume (ml)5,5 milliliter
Capaciteit240 prints
EAN-code0829160798493

Goedkoopste HP 363 C8774EE inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de C8774EE cartridge is 5,5 milliliter. De printcapaciteit is 240 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink en Totaalinkt.shop zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webwinkels zoals Inktwereld.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele C8774EE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €14,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alssnel-modus) & probeer lettertypes zoals Century Gothic of Brush Script.
 • Via onze website vergelijk je populaire verkooppunten waar je eenvoudig C8774EE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 363 C8774EE licht cyaan / licht blauw vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €15,95. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €14,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €7,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 363 C8774EE originele inkt€14,50
HP 363 C8774EE multipack (merkcartridge)€29,00
HP 363 C8774EE huismerk inkt * €7,25
HP 363 C8774EE huismerk duopack * €14,50
Tabel met prijzen voor de C8774EE cartridge (licht blauw) in februari 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Gelijk HP 363 C8774EE inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwebwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-363-c8774ee-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C8774EE inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 363 C8774EE originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met lastige foutcodes. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €14,50).

HP 363 C8774EE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van goedkope merken. Het C8774EE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 363 C8774EE licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de licht cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel tref je veel voorkomende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het kapje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest bekende afdrukproblemen m.b.t. HP 363 C8774EE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 363 C8774EE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 363 C8774EE met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is doorgaans +/- €11,98 excl. de btw (dat maakt €14,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €29,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C8774EE betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €7,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 363 C8774EE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C8774EE alternatief gebruiken is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is lager en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is uitstekend. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Deze kan je meestal snel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 363 C8774EE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen bestel je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Nadien test je uit of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie