bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9390A licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 70 C9390A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je de beste leveranciers voor goedkope cartridges. Het product HP 70 C9390A met de kleur licht cyaan (licht blauw) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Meer en meer leveranciers als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Inkclub verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€77,50
Huismerk prijzen€38,75
MerkHP
SoortHP 70 C9390A
ProductnummerC9390A
Kleur omschrijvinglicht cyaan
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0882780528772

Goedkoopste HP 70 C9390A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9390A cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl of Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel leveren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij verkooppunten als Inkclub of Totaalinkt.shop .
 • Originele C9390A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €77,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander lage kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Courier of Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je toonaangevende inktshops waar je eenvoudig C9390A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 70 C9390A licht cyaan / licht blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €85,25. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €77,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €38,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 70 C9390A originele inkt€77,50
HP 70 C9390A multipack (merkcartridge)€155,00
HP 70 C9390A huismerk inkt * €38,75
HP 70 C9390A huismerk duopack * €77,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9390A cartridge (licht blauw) in juli 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 70 C9390A inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekenwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hebben bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Hema, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Ebay, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-70-c9390a-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C9390A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 70 C9390A originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €77,50).

HP 70 C9390A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het C9390A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 70 C9390A licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) licht cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel zie je alledaagse printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check of je cartridges goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte issues met de HP 70 C9390A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 70 C9390A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 70 C9390A met kleurcode licht cyaan (licht blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €64,05 excl. de btw (dus €77,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je ongeveer €155,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code C9390A ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €38,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en neem de printkop onder handen.

Is het HP 70 C9390A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C9390A alternatief selecteren is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper dan merk-inkt. Het tarief is gunstiger en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans snel oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 70 C9390A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer opnieuw assembleren. Ter controle probeer je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie