bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 935 C2P22AE geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 935 C2P22AE inktcartridge? Op deze webpagina kan je aan de slag met de meest populaire inktaanbieders voor voordelige cartridges. Artikel HP 935 C2P22AE met kleurcode geel (yellow) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van HP. Heel wat printwinkels zoals bijvoorbeeld Handyman.nl of bol.com verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€13,50
Huismerk vanafprijs€6,75
FabrikantHP
ModelHP 935 C2P22AE
ArtikelcodeC2P22AE
Kleurcodegeel
Volume (ml)4,5 milliliter
Printvermogen400 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste HP 935 C2P22AE inkt bestellen oktober 2023

De inhoud (ml) van de C2P22AE cartridge is 4,5 milliliter. De capaciteit is 400 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl & Vikingdirect.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak hebben zij ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via aanbieders als Inkt.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele C2P22AE inktcartridges koop je vanaf €13,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander milieuvriendelijk) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede aanbieders waar je goedkope C2P22AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 935 C2P22AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €14,85. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €13,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €6,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 935 C2P22AE originele inkt€13,50
HP 935 C2P22AE multipack (merkcartridge)€27,00
HP 935 C2P22AE huismerk inkt * €6,75
HP 935 C2P22AE huismerk duopack * €13,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C2P22AE cartridge (yellow) in oktober 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP 935 C2P22AE inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en voeren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Action, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Amazon, Ebay, Bol.com, Fonq, Coolblue, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktaanbieders als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
hp-935-c2p22ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C2P22AE inkt van HP bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 935 C2P22AE originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt irritante storing en meldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €13,50).

HP 935 C2P22AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het C2P22AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 935 C2P22AE geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze geel inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het kapje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Wacht met het afdrukken, haal de betreffende cartridges uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende problemen in relatie tot HP 935 C2P22AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 935 C2P22AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 935 C2P22AE met de kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €11,16 excl. btw (dat maakt €13,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €27,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C2P22AE kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €6,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het stukje tape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 935 C2P22AE huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C2P22AE alternatief aanschaffen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. Het tarief is interessanter en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Kan ik vanuit huis de HP 935 C2P22AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Voorts injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je alles in elkaar zetten. Ter controle test je uit of de nagevulde HP inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie