bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981X L0R11A geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 981X L0R11A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vergelijk je de meest bekende shops voor extra goedkope cartridges. Het product HP 981X L0R11A met kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van HP. Flink wat inktshops als o.a. Mediamarkt.nl of Officesavers bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€128,50
Huismerk vanafprijs€64,25
MerkHP
TypeHP 981X L0R11A
ProductnummerL0R11A
Kleur omschrijvinggeel
Volume (ml)114 milliliter
Printomvang10.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste HP 981X L0R11A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de L0R11A cartridge is 114 milliliter. De capaciteit is 10.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inkclub en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via winkels als 123inkt & Printabout.nl.
 • Originele L0R11A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €128,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. minimale kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede inktaanbieders waar je snel en simpel L0R11A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 981X L0R11A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €141,35. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €128,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €64,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 981X L0R11A originele inkt€128,50
HP 981X L0R11A multipack (merkcartridge)€257,00
HP 981X L0R11A huismerk inkt * €64,25
HP 981X L0R11A huismerk duopack * €128,50
Prijsoverzicht van de L0R11A cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP 981X L0R11A inkt bestellen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en bieden vaak een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Amazon, Coolblue, Ebay, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-981x-l0r11a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele L0R11A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 981X L0R11A originele gele inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen of storingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €128,50).

HP 981X L0R11A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het L0R11A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 981X L0R11A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel vind je veel voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Achterhaal of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene printproblemen in relatie tot HP 981X L0R11A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 981X L0R11A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 981X L0R11A met de kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €106,20 excl. de btw (wat neerkomt op €128,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €257,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer L0R11A ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €64,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 981X L0R11A huismerk alternatief interessant?
Een huismerk L0R11A alternatief bestellen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is lager en deze cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Kan ik de HP 981X L0R11A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun je alles weer in elkaar klikken. Aansluitend test je of de budget HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie