bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 80 C4873A geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 80 C4873A inktcartridge? Op deze website bekijk je de populairste webshops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel HP 80 C4873A met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Flink wat printwinkels zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of Inkclub leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€102,50
Huismerk tarief€51,25
FabrikantHP
TypeHP 80 C4873A
ProductnummerC4873A
Kleurengeel
Inhoud (ml)175 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0088698629147

Goedkoopste HP 80 C4873A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C4873A cartridge is 175 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl en Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans beschikken ze over een interessant huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij bedrijven als Inkclub en Printabout.nl.
 • Originele C4873A inktcartridges koop je vanaf €102,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a snel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je geschikte inktshops waar je moeiteloos C4873A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 80 C4873A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €112,75. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €102,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €51,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 80 C4873A originele inkt€102,50
HP 80 C4873A multipack (merkcartridge)€205,00
HP 80 C4873A huismerk inkt * €51,25
HP 80 C4873A huismerk duopack * €102,50
Tabel met prijzen voor de C4873A cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 80 C4873A inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij computerzaken. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hebben doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
hp-80-c4873a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C4873A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 80 C4873A originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met storende foutcodes. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €102,50).

HP 80 C4873A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het C4873A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 80 C4873A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de geel inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel staan de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Algemene inktproblemen in relatie tot HP 80 C4873A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de HP 80 C4873A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 80 C4873A met kleur geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €84,71 excl. btw (dat betekent €102,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €205,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C4873A kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €51,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een HP 80 C4873A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C4873A alternatief kopen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De prijs is voordeliger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Deze kan je gewoonlijk snel oplossen.

Hoe werkt de HP 80 C4873A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je het product in elkaar klikken. Ter controle probeer je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie