bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 80 C4848A geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 80 C4848A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je goede verkopers voor extra voordelige cartridges. Het product HP 80 C4848A met de kleur geel (yellow) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Veel aanbieders als o.a. Alleeninkt.nl en Officesavers bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€174,50
Huismerk prijs€87,25
FabrikantHP
ProductHP 80 C4848A
ProductcodeC4848A
Kleur omschrijvinggeel
Hoeveelheid (ml)350 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0088698629185

Goedkoopste HP 80 C4848A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C4848A cartridge is 350 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect & Alleeninkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en geven advies / service. Doorgaans bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkopers als replacedirect & inktknaller.nl.
 • Originele C4848A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €174,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a eco-stand) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl check je bekende inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig C4848A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 80 C4848A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €191,95. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €174,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €87,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 80 C4848A originele inkt€174,50
HP 80 C4848A multipack (merkcartridge)€349,00
HP 80 C4848A huismerk inkt * €87,25
HP 80 C4848A huismerk duopack * €174,50
Tabel met prijzen voor de C4848A cartridge (yellow) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Snel HP 80 C4848A inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als in de retail. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Ebay, Fonq, Amazon, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-80-c4848a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C4848A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 80 C4848A originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante foutcodes. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €174,50).

HP 80 C4848A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het C4848A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 80 C4848A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de geel inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder tref je alledaagse afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Veel voorkomende issues met betrekking tot HP 80 C4848A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 80 C4848A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 80 C4848A met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €144,21 excl. de btw (dat betekent €174,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking koopt moet je denken aan €349,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C4848A dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €87,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het beschermkapje verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het reinigingsprogramma.

Is een HP 80 C4848A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C4848A alternatief gebruiken is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is goedkoper en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 80 C4848A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Nu kan je het patroon terugzetten in originele staat. Nadien achterhaal je of de budget HP inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie