bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 11 C4838AE geel / yellow cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 11 C4838AE inktcartridge? Op deze website bieden wij erkende verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Deze HP 11 C4838AE met de kleur geel (yellow) is relevant voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Velerlei inktwebshops zoals bijvoorbeeld Handyman.nl & Easy-ink bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€50,50
Huismerk vanafprijs€25,25
MerkHP
ModelHP 11 C4838AE
SerienummerC4838AE
Kleur omschrijvinggeel
Inhoud (ml)28 milliliter
Printomvang1.750 prints
EAN-nummer0088698859155

Goedkoopste HP 11 C4838AE inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de C4838AE cartridge is 28 milliliter. De capaciteit is 1.750 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Inktweb.nl of Handyman.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Standaard verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij webshops als replacedirect & Printabout.nl.
 • Originele C4838AE inktcartridges zijn te bestellen v.a. €50,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a snel printen) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Garamond.
 • Via ons platform vind je de directe links naar gespecialiseerde webwinkels waar je goedkope C4838AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 11 C4838AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €55,55. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €50,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €25,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 11 C4838AE originele inkt€50,50
HP 11 C4838AE multipack (merkcartridge)€101,00
HP 11 C4838AE huismerk inkt * €25,25
HP 11 C4838AE huismerk duopack * €50,50
Prijsoverzicht van de C4838AE cartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Direkt HP 11 C4838AE inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon, Wehkamp, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-11-c4838ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C4838AE inkt van HP kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 11 C4838AE originele gele inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met lastige foutcodes. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €50,50).

HP 11 C4838AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het C4838AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 11 C4838AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerken. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare inktproblemen aangaande HP 11 C4838AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 11 C4838AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 11 C4838AE met de kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €41,74 excl. de btw (dat is €50,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je ongeveer €101,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code C4838AE betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €25,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP 11 C4838AE huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C4838AE alternatief inkopen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan inkt van het merk zelf. Het tarief is gunstiger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Nadeel is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je veelal snel oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 11 C4838AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval neem je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Later kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle probeer je of de vernieuwde HP inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie