bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 982X T0B29A geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 982X T0B29A inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met geschikte leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Deze HP 982X T0B29A met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van HP. Flink wat winkels als bijv. Alleeninkt.nl en replacedirect leveren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€157,50
Huismerk prijzen€78,75
LeverancierHP
ModelHP 982X T0B29A
SeriecodeT0B29A
Kleur omschrijvinggeel
Volume (ml)114 milliliter
Effectiviteit16.000 paginas
EAN-nummer0190781050117

Goedkoopste HP 982X T0B29A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de T0B29A cartridge is 114 milliliter. De printcapaciteit is 16.000 paginas. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store en Totaalinkt.shop zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voeren ze ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via shops als Inkt.nl of Printabout.nl.
 • Originele T0B29A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €157,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld printen in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je betrouwbare verkooppunten waar je zonder gedoe T0B29A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 982X T0B29A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze gele inktcartridge kost in de winkel al snel €173,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €157,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €78,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 982X T0B29A originele inkt€157,50
HP 982X T0B29A multipack (merkcartridge)€315,00
HP 982X T0B29A huismerk inkt * €78,75
HP 982X T0B29A huismerk duopack * €157,50
Prijsoverzicht van de T0B29A cartridge (yellow) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Gemakkelijk HP 982X T0B29A inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en hebben bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Ebay, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-982x-t0b29a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele T0B29A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 982X T0B29A originele gele inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storing en meldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €157,50).

HP 982X T0B29A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derden. Het T0B29A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 982X T0B29A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je last hebt van storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze geel inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder staan bekende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende afdrukproblemen bij de HP 982X T0B29A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 982X T0B29A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 982X T0B29A met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is om en nabij de €130,17 excl. de btw (dat betekent €157,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest betaal je zo’n €315,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer T0B29A ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €78,75) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 982X T0B29A huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk T0B29A alternatief aanschaffen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De verkoopprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 982X T0B29A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Nu kun je alles weer in elkaar klikken. Als check test je uit of de nagevulde HP inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie