bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 991X M0J98AE geel / yellow cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 991X M0J98AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire webshops voor spotgoedkope cartridges. Het artikel HP 991X M0J98AE met kleuromschrijving geel (yellow) is geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van HP. Velerlei winkels als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en coolblue.nl leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€217,50
Huismerk vanafprijs€108,75
FabrikantHP
ProductHP 991X M0J98AE
ArtikelcodeM0J98AE
Kleurgeel
Volume (ml)187 milliliter
Printcapaciteit16.000 prints
EAN-nummer0190780843635

Goedkoopste HP 991X M0J98AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de M0J98AE cartridge is 187 milliliter. De printomvang is 16.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel gunstiger dan in de winkel. Officesavers en Printabout.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webshops als bol.com en Mediamarkt.nl.
 • Originele M0J98AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €217,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsdraft mode) & selecteer een zuinig lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar bekende printwinkels waar je moeiteloos M0J98AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 991X M0J98AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €239,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €217,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €108,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 991X M0J98AE originele inkt€217,50
HP 991X M0J98AE multipack (merkcartridge)€435,00
HP 991X M0J98AE huismerk inkt * €108,75
HP 991X M0J98AE huismerk duopack * €217,50
Overzicht met prijzen van de M0J98AE cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 991X M0J98AE inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: shop bij een online inktshop. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Grote platformen als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Bol.com, Ebay, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwinkels als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
hp-991x-m0j98ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele M0J98AE inkt van HP bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 991X M0J98AE originele gele inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met vervelende storing en meldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €217,50).

HP 991X M0J98AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het M0J98AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en omdat deze cartridges meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 991X M0J98AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de geel inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder vind je algemene inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De printer lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare afdrukproblemen in relatie tot HP 991X M0J98AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de HP 991X M0J98AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 991X M0J98AE met kleurcode geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €179,75 excl. btw (dat maakt €217,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt kost het ongeveer €435,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code M0J98AE betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €108,75) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 991X M0J98AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk M0J98AE alternatief aanschaffen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 991X M0J98AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het product opnieuw assembleren. Ter controle controleer je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie