bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 982A T0B25A geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 982A T0B25A inktcartridge? Op deze pagina kan je aan de slag met de beste leveranciers voor extra voordelige cartridges. Het artikel HP 982A T0B25A met de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van HP. Heel wat inktwebshops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en coolblue.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€99,50
Huismerk tarief€49,75
FabrikantHP
SoortHP 982A T0B25A
ProductcodeT0B25A
Kleurgeel
Inhoud (ml)70 milliliter
Capaciteit8.000 prints
EAN0190781050070

Goedkoopste HP 982A T0B25A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de T0B25A cartridge is 70 milliliter. Het printvermogen is 8.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. replacedirect en Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij aanbieders zoals Inkt.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele T0B25A inktcartridges koop je online vanaf €99,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld conceptmodus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Brush Script.
 • Via onze website klik je direct door naar geschikte winkels waar je probleemloos en snel T0B25A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 982A T0B25A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort gele inktcartridge kent een vanafprijs van €109,45. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €99,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €49,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 982A T0B25A originele inkt€99,50
HP 982A T0B25A multipack (merkcartridge)€199,00
HP 982A T0B25A huismerk inkt * €49,75
HP 982A T0B25A huismerk duopack * €99,50
Tabel met de geschatte prijzen van de T0B25A cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 982A T0B25A inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij kantoorwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden de beste service, de meeste voorraad en faciliteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Action, Handyman, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Coolblue, Wehkamp, Blokker, Fonq, Ebay, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwinkels als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
hp-982a-t0b25a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele T0B25A inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 982A T0B25A originele gele inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €99,50).

HP 982A T0B25A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het T0B25A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 982A T0B25A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de geel inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder check je de meest gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Achterhaal of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Breek de afdruktaak af, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest bekende issues bij de HP 982A T0B25A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 982A T0B25A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 982A T0B25A met kleurcode geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €82,23 excl. de btw (€99,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €199,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode T0B25A betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €49,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 982A T0B25A huismerk alternatief slim?
Het huismerk T0B25A alternatief aanschaffen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. Het tarief is voordeliger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de HP 982A T0B25A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling bestel je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je alles in elkaar klikken. Achteraf achterhaal je of de budget HP inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie