bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9K02A geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 745 F9K02A inktcartridge? Op deze website vind je de meest bekende verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Deze HP 745 F9K02A met kleurcode geel (yellow) is uitermate geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Veel inktshops zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl of Inktwereld.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€127,50
Huismerk prijs€63,75
MerkHP
ModelHP 745 F9K02A
ArtikelcodeF9K02A
Officiële kleurgeel
Volume (ml)300 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0725184104657

Goedkoopste HP 745 F9K02A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de F9K02A cartridge is 300 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl & inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en geven advies / service. Doorgaans bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via shops zoals Officesavers of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele F9K02A inktcartridges koop je vanaf €127,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alssnel-modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via onze website check je de betrouwbaarste bedrijven waar je voordelig en snel F9K02A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 745 F9K02A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €140,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €127,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €63,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 745 F9K02A originele inkt€127,50
HP 745 F9K02A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 745 F9K02A huismerk inkt * €63,75
HP 745 F9K02A huismerk duopack * €127,50
Prijslijst van de F9K02A cartridge (yellow) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 745 F9K02A inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Blokker, Amazon, Coolblue, Ebay, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
hp-745-f9k02a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele F9K02A inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 745 F9K02A originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €127,50).

HP 745 F9K02A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het F9K02A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 745 F9K02A geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel staan de meest bekende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het lipje goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende afdrukproblemen m.b.t. HP 745 F9K02A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de HP 745 F9K02A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 745 F9K02A met de kleur geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €105,37 excl. de btw (dat betekent €127,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €255,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code F9K02A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €63,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop.

Is het HP 745 F9K02A huismerk alternatief slim?
Het huismerk F9K02A alternatief kopen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 745 F9K02A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Ter controle achterhaal je of de gekloonde HP inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie