bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9J96A geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 745 F9J96A inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de betrouwbaarste inktshops voor betaalbare cartridges. Het product HP 745 F9J96A met kleurcode geel (yellow) is ideaal voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van HP. Meerdere verkopers zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl of Inkt.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€82,50
Huismerk prijzen€41,25
MerkHP
TypeHP 745 F9J96A
ArtikelnummerF9J96A
Officiële kleurgeel
Inhoud (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0725184104596

Goedkoopste HP 745 F9J96A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de F9J96A cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl & Inktbaas.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de regel verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals Officesavers & printerinktshop.nl.
 • Originele F9J96A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €82,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je goede aanbieders waar je snel en simpel F9J96A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 745 F9J96A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type gele inktcartridge kent een vanafprijs van €90,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €82,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Reken op een bedrag van €41,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 745 F9J96A originele inkt€82,50
HP 745 F9J96A multipack (merkcartridge)€165,00
HP 745 F9J96A huismerk inkt * €41,25
HP 745 F9J96A huismerk duopack * €82,50
Tabel met prijzen voor de F9J96A cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 745 F9J96A inkt bestellen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Zij helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hebben doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Blokker, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-745-f9j96a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele F9J96A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 745 F9J96A originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen irritante foutcodes. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €82,50).

HP 745 F9J96A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het F9J96A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 745 F9J96A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder staan de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende afdrukproblemen met betrekking tot HP 745 F9J96A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de HP 745 F9J96A inktcartridge ?
De prijs van een HP 745 F9J96A met kleur geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €68,18 excl. btw (dus €82,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €165,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer F9J96A kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €41,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het plakkertje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en reinig de printkop.

Is het HP 745 F9J96A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk F9J96A alternatief kopen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met merk-inkt. Het tarief is goedkoper en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Dit kan je doorgaans snel oplossen.

Tegen lage kosten de HP 745 F9J96A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens spuit je de gele inkt in het reservoir. Verder kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Nadien probeer je of de gekloonde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie