bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 953XL F6U18AE geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 953XL F6U18AE inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste verkooppunten voor goedkope cartridges. Artikel HP 953XL F6U18AE met kleurcode geel (yellow) kun je gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Een groeiend aantal inktshops als bijvoorbeeld Paradigit & bol.com bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€28,00
Huismerk vanafprijs€14,00
LeverancierHP
TypeHP 953XL F6U18AE
ProductcodeF6U18AE
Kleurengeel
Inhoud (ml)20 milliliter
Printomvang1.600 prints
EAN-nummer0725184104169

Goedkoopste HP 953XL F6U18AE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de F6U18AE cartridge is 20 milliliter. De printomvang is 1.600 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl of inktknaller.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webwinkels zoals Easy-ink of Mediamarkt.nl.
 • Originele F6U18AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €28,00.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (zoals lage kwaliteit) en overweeg een lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je bekende leveranciers waar je snel en simpel F6U18AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 953XL F6U18AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort gele inktcartridge kost in de winkel al snel €30,80. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €28,00. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €14,00. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 953XL F6U18AE originele inkt€28,00
HP 953XL F6U18AE multipack (merkcartridge)€56,00
HP 953XL F6U18AE huismerk inkt * €14,00
HP 953XL F6U18AE huismerk duopack * €28,00
Prijsindicatie van de prijs voor een F6U18AE cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gemakkelijk HP 953XL F6U18AE inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Kooptip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en bieden bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktspecialisten als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
hp-953xl-f6u18ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele F6U18AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 953XL F6U18AE originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van irritante foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €28,00).

HP 953XL F6U18AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het F6U18AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 953XL F6U18AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de geel inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht zie je alledaagse inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop met printen, onttrek de cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante printproblemen bij de HP 953XL F6U18AE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de HP 953XL F6U18AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 953XL F6U18AE bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €23,14 excl. btw (wat neerkomt op €28,00 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €56,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode F6U18AE ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €14,00) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het stukje tape hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het HP 953XL F6U18AE huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk F6U18AE alternatief kiezen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is interessanter en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je veelal zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 953XL F6U18AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kan je het patroon in elkaar klikken. Als laatste test je of de vernieuwde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie