bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 72 C9400A geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 72 C9400A inktcartridge? Op deze pagina bekijk je de meest bekende inktaanbieders voor voordelige cartridges. Het patroon HP 72 C9400A met kleurcode geel (yellow) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van HP. Steeds meer leveranciers zoals Inktbaas.nl & coolblue.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€45,50
Huismerk verkoopprijs€22,75
LeverancierHP
ArtikelHP 72 C9400A
SerienummerC9400A
Kleur omschrijvinggeel
Inhoud (ml)69 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0808736779708

Goedkoopste HP 72 C9400A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9400A cartridge is 69 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. Go4inkt en Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans hebben zij ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij verkopers als Inktweb.nl & inktknaller.nl.
 • Originele C9400A inktcartridges haal je in huis vanaf €45,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan beperkte kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de populairste shops waar je snel en simpel C9400A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 72 C9400A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €50,05. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €45,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €22,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 72 C9400A originele inkt€45,50
HP 72 C9400A multipack (merkcartridge)€91,00
HP 72 C9400A huismerk inkt * €22,75
HP 72 C9400A huismerk duopack * €45,50
Tabel met prijzen voor de C9400A cartridge (yellow) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 72 C9400A inkt kopen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Blokker, Ebay, Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-72-c9400a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C9400A inkt van HP kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 72 C9400A originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €45,50).

HP 72 C9400A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het C9400A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 72 C9400A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder bekijk je gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle cartridge uit de printer en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende inktproblemen aangaande HP 72 C9400A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een HP 72 C9400A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 72 C9400A met kleurcode geel (yellow) cartridge is om en nabij de €37,60 excl. btw (dat is €45,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €91,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer C9400A kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €22,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het kapje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een HP 72 C9400A huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk C9400A alternatief aanschaffen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. Het tarief is voordeliger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de HP 72 C9400A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun jij het artikel in elkaar zetten. Als afronding check je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie