bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 85 C9427A geel / yellow cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 85 C9427A inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met toonaangevende printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. De HP 85 C9427A met de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Diverse webshops als o.a. Mediamarkt.nl en Officesavers verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€46,50
Huismerk tarief€23,25
LeverancierHP
ProductHP 85 C9427A
ArtikelcodeC9427A
Kleurgeel
Volume (ml)69 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer0808736670876

Goedkoopste HP 85 C9427A inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9427A cartridge is 69 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl & Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via webshops als Inkclub of Staples.
 • Originele C9427A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €46,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander snelle modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Garamond.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de meest bekende aanbieders waar je zonder gedoe C9427A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 85 C9427A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model gele inktcartridge kent een vanafprijs van €51,15. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €46,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €23,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 85 C9427A originele inkt€46,50
HP 85 C9427A multipack (merkcartridge)€93,00
HP 85 C9427A huismerk inkt * €23,25
HP 85 C9427A huismerk duopack * €46,50
Prijstabel voor de C9427A cartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP 85 C9427A inkt bestellen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een internet printshop. Zij helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verstrekken tevens een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-85-c9427a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C9427A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 85 C9427A originele gele inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke storing en meldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €46,50).

HP 85 C9427A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het C9427A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 85 C9427A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder zie je de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Loop de geplaatste cartridges even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende afdrukproblemen met betrekking tot HP 85 C9427A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de HP 85 C9427A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 85 C9427A met kleur geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €38,43 excl. btw (dat maakt €46,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €93,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C9427A dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €23,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 85 C9427A huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C9427A alternatief proberen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De prijs is lager en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Deze kan je normaliter zelf verhelpen.

Hoe werkt de HP 85 C9427A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens plaats je de injectiespuit met gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw assembleren. Als laatste bekijk je of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie