bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 363 C8773EE geel / yellow cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 363 C8773EE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede shops voor extra voordelige cartridges. Het artikel HP 363 C8773EE met de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van HP. Verschillende inktshops als bijv. Printabout.nl of Inktweb.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€14,50
Huismerk tarieven€7,25
MerkHP
TypeHP 363 C8773EE
ProductnummerC8773EE
Kleur beschrijvinggeel
Volume (ml)6 milliliter
Printomvang490 prints
EAN-code0829160798394

Goedkoopste HP 363 C8773EE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C8773EE cartridge is 6 milliliter. De capaciteit is 490 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktweb.nl of printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals Inktwereld.nl en Printabout.nl.
 • Originele C8773EE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €14,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. eco-modus) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest populaire aanbieders waar je snel en simpel C8773EE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 363 C8773EE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €15,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €14,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €7,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 363 C8773EE originele inkt€14,50
HP 363 C8773EE multipack (merkcartridge)€29,00
HP 363 C8773EE huismerk inkt * €7,25
HP 363 C8773EE huismerk duopack * €14,50
Prijstabel voor de C8773EE cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 363 C8773EE inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Onze tip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com, Blokker, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktspecialisten als Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-363-c8773ee-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C8773EE inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 363 C8773EE originele gele inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €14,50).

HP 363 C8773EE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het C8773EE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 363 C8773EE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze geel inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder staan de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het stukje tape weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare problemen met betrekking tot HP 363 C8773EE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 363 C8773EE inktcartridge ?
De prijs van een HP 363 C8773EE bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is om en nabij de €11,98 excl. de btw (dus €14,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt liggen de kosten op zo’n €29,00. Met een huismerk cartridge met het nummer C8773EE betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €7,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en kijk of je het stukje tape hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het reinigingsprogramma.

Is het HP 363 C8773EE huismerk alternatief slim?
Een huismerk C8773EE alternatief aanschaffen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan merk-inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Deze kan je vaak snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 363 C8773EE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met gele inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar klikken. Ter controle controleer je of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie