bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 364XL CB325EE geel / yellow cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 364XL CB325EE inktcartridge? Op deze pagina tref je erkende printwinkels voor goedkope cartridges. Het patroon HP 364XL CB325EE met kleur geel (yellow) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van HP. Een groeiend aantal inktwebshops zoals bijvoorbeeld Handyman.nl en 123inkt bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€21,50
Huismerk vanafprijs€10,75
MerkHP
ArtikelHP 364XL CB325EE
ArtikelcodeCB325EE
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)6 milliliter
Printvermogen750 prints
EAN-code0883585706105

Goedkoopste HP 364XL CB325EE inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de CB325EE cartridge is 6 milliliter. De printcapaciteit is 750 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers en Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak hebben zij ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij webshops als Inktshop.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele CB325EE inktcartridges haal je in huis vanaf €21,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan draft mode) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Brush Script.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar goede inktwebshops waar je snel en simpel CB325EE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 364XL CB325EE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €23,65. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €21,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €10,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 364XL CB325EE originele inkt€21,50
HP 364XL CB325EE multipack (merkcartridge)€43,00
HP 364XL CB325EE huismerk inkt * €10,75
HP 364XL CB325EE huismerk duopack * €21,50
Prijstabel voor de CB325EE cartridge (yellow) in februari 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 364XL CB325EE inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden top-service, de meeste voorraad en hanteren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Ebay, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Fonq, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-364xl-cb325ee-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele CB325EE inkt van HP bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 364XL CB325EE originele gele inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €21,50).

HP 364XL CB325EE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het CB325EE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 364XL CB325EE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze geel inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder check je gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je cartridges goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle cartridge uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende inktproblemen aangaande HP 364XL CB325EE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 364XL CB325EE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 364XL CB325EE met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is ongeveer €17,77 excl. btw (dus €21,50 inclusief de btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €43,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code CB325EE betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €10,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een HP 364XL CB325EE huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk CB325EE alternatief nemen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De winkelprijs is interessanter en deze cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 364XL CB325EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu plaats je de injectiespuit met gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Tenslotte bekijk je of de vernieuwde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie