bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 761 CM992A geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 761 CM992A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met de populairste verkopers voor extra voordelige cartridges. Het artikel HP 761 CM992A met kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan “echte” cartridges van HP. Meerdere winkels als Totaalinkt.shop en Inktwereld.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€162,50
Huismerk vanafprijs€81,25
MerkHP
ArtikelHP 761 CM992A
ProductcodeCM992A
Kleurcodegeel
Volume (ml)400 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code0885631448267

Goedkoopste HP 761 CM992A inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de CM992A cartridge is 400 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven advies / service. In de regel hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via aanbieders als Inkt.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CM992A inktcartridges koop je vanaf €162,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan minimale kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via onze website vind je de directe links naar de meest populaire inktshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier CM992A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 761 CM992A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €178,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €162,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €81,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 761 CM992A originele inkt€162,50
HP 761 CM992A multipack (merkcartridge)€325,00
HP 761 CM992A huismerk inkt * €81,25
HP 761 CM992A huismerk duopack * €162,50
Tabel met prijzen voor de CM992A cartridge (yellow) in februari 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 761 CM992A inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en voeren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Expert, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Ebay, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
hp-761-cm992a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele CM992A inkt van HP bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 761 CM992A originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €162,50).

HP 761 CM992A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het CM992A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 761 CM992A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze geel inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder zie je de meest voorkomende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het plasticje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Stop met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene afdrukproblemen met betrekking tot HP 761 CM992A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de HP 761 CM992A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 761 CM992A met kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €134,30 excl. de btw (wat neerkomt op €162,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack bestelt kost het ongeveer €325,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer CM992A dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €81,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het lipje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 761 CM992A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CM992A alternatief aanschaffen is vaak een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De prijs is goedkoper en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Dit kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Tegen lage kosten de HP 761 CM992A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor bestel je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 injecteer je de gele inkt in het reservoir. Verder kan je het patroon in elkaar zetten. Nadien test je of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie