bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 940XL C4909AE geel / yellow cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 940XL C4909AE inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de beste verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Artikel HP 940XL C4909AE bedoeld voor de kleur geel (yellow) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal aanbieders als o.a. Inktdiscount.nl of Inkt.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€25,50
Huismerk vanafprijs€12,75
MerkHP
SoortHP 940XL C4909AE
ArtikelcodeC4909AE
Kleur beschrijvinggeel
Hoeveelheid (ml)16 milliliter
Capaciteit1.400 prints
EAN-nummer0884420689782

Goedkoopste HP 940XL C4909AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C4909AE cartridge is 16 milliliter. De effectiviteit is 1.400 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl & Office Centre zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals Go4inkt of printerinktshop.nl.
 • Originele C4909AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €25,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (alseco-modus) & test het gebruik van lettertypes als Courier of Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de meest bekende bedrijven waar je goedkope C4909AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 940XL C4909AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €28,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €25,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €12,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 940XL C4909AE originele inkt€25,50
HP 940XL C4909AE multipack (merkcartridge)€51,00
HP 940XL C4909AE huismerk inkt * €12,75
HP 940XL C4909AE huismerk duopack * €25,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C4909AE cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Direkt HP 940XL C4909AE inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verstrekken vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Ebay, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-940xl-c4909ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C4909AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 940XL C4909AE originele gele inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €25,50).

HP 940XL C4909AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het C4909AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 940XL C4909AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder bekijk je algemene issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het kapje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check of je cartridges goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende cartridge problemen met de HP 940XL C4909AE inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 940XL C4909AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 940XL C4909AE met de kleur geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €21,07 excl. de btw (dat maakt €25,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €51,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer C4909AE dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €12,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het kapje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en neem de printkop onder handen.

Is het HP 940XL C4909AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C4909AE alternatief selecteren is in de regel zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De winkelprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 940XL C4909AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval neem je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Verder mag je het product opnieuw assembleren. Ter controle controleer je of de nieuwe HP inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie