bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 711 CZ132A geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 711 CZ132A inktcartridge? Op deze pagina kan je aan de slag met geschikte verkooppunten voor goedkope cartridges. De HP 711 CZ132A met kleuromschrijving geel (yellow) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van HP. Meerdere verkopers zoals bijvoorbeeld Office Centre of bol.com leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€24,75
Huismerk prijs€12,38
LeverancierHP
SoortHP 711 CZ132A
ProductcodeCZ132A
Kleurcodegeel
Inhoud (ml)29 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0886112841157

Goedkoopste HP 711 CZ132A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de CZ132A cartridge is 29 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Inkt.nl en Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij verkopers zoals 123inkt of Alleeninkt.nl.
 • Originele CZ132A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €24,75.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan draft mode) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via ons platform klik je direct door naar betrouwbare winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier CZ132A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 711 CZ132A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €27,23. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €24,75. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €12,38. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 711 CZ132A originele inkt€24,75
HP 711 CZ132A multipack (merkcartridge)€49,50
HP 711 CZ132A huismerk inkt * €12,38
HP 711 CZ132A huismerk duopack * €24,75
Prijsoverzicht van de CZ132A cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 711 CZ132A inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als in de retail. Advies van de specialist: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en voeren doorgaans een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Wehkamp, Ebay, Fonq, Bol.com, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-711-cz132a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele CZ132A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 711 CZ132A originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van vervelende storing en meldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €24,75).

HP 711 CZ132A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derden. Het CZ132A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 711 CZ132A geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de geel inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bekijk je gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende afdrukproblemen aangaande HP 711 CZ132A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de HP 711 CZ132A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 711 CZ132A met de kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €20,45 excl. de btw (dus €24,75 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking neemt moet je denken aan €49,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer CZ132A ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €12,38) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 711 CZ132A huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk CZ132A alternatief kopen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. Het tarief is voordeliger en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 711 CZ132A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met gele inkt in het aangegeven gaatje. Dan mag je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend controleer je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie