bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 771C B6Y10A geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 771C B6Y10A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire printwinkels voor betaalbare cartridges. Deze HP 771C B6Y10A met de kleur geel (yellow) is ideaal voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Verschillende aanbieders zoals printerinktshop.nl & Inktshop.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€232,50
Huismerk prijzen€116,25
FabrikantHP
SoortHP 771C B6Y10A
SeriecodeB6Y10A
Kleur beschrijvinggeel
Volume (ml)775 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer0887111300553

Goedkoopste HP 771C B6Y10A inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de B6Y10A cartridge is 775 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktcartridge store of Staples zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via shops zoals printershop & Inktbaas.nl.
 • Originele B6Y10A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €232,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (alslage kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via dit portaal check je goede printwinkels waar je probleemloos en snel B6Y10A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 771C B6Y10A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €255,75. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €232,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €116,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 771C B6Y10A originele inkt€232,50
HP 771C B6Y10A multipack (merkcartridge)€465,00
HP 771C B6Y10A huismerk inkt * €116,25
HP 771C B6Y10A huismerk duopack * €232,50
Geschatte prijzen van de B6Y10A cartridge (yellow) in februari 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Gelijk HP 771C B6Y10A inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: shop bij een online inktshop. Zij hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Hema, Handyman, Action, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote platformen als Ebay, Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
hp-771c-b6y10a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele B6Y10A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 771C B6Y10A originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutcodes. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €232,50).

HP 771C B6Y10A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het B6Y10A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 771C B6Y10A geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder bekijk je algemene afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Breek de printopdracht af, verwijder de verschillende cartridge en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante afdrukproblemen aangaande HP 771C B6Y10A inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 771C B6Y10A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 771C B6Y10A met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €192,15 excl. btw (dat maakt €232,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking wenst betaal je zo’n €465,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer B6Y10A kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €116,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het kapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 771C B6Y10A huismerk alternatief interessant?
Het huismerk B6Y10A alternatief proberen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je veelal zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 771C B6Y10A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kun je alles weer met elkaar verbinden. Ter controle test je of de vernieuwde HP inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie