bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 971XL CN628AE geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 971XL CN628AE inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de meest bekende verkooppunten voor betaalbare cartridges. Het patroon HP 971XL CN628AE met kleur geel (yellow) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van HP. Heel wat verkooppunten als bijvoorbeeld Staples & 112supplies verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€92,50
Huismerk tarief€46,25
MerkHP
ModelHP 971XL CN628AE
SerienummerCN628AE
Officiële kleurgeel
Volume (ml)83 milliliter
Printomvang6.600 prints
EAN0886112877422

Goedkoopste HP 971XL CN628AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN628AE cartridge is 83 milliliter. De printcapaciteit is 6.600 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het veel voordelige dan in een lokale shop. 123inkt en Staples zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij bedrijven als printershop en Alleeninkt.nl.
 • Originele CN628AE inktcartridges koop je vanaf €92,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. draft mode) & selecteer een zuinig lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je goede winkels waar je moeiteloos CN628AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 971XL CN628AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €101,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €92,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €46,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 971XL CN628AE originele inkt€92,50
HP 971XL CN628AE multipack (merkcartridge)€185,00
HP 971XL CN628AE huismerk inkt * €46,25
HP 971XL CN628AE huismerk duopack * €92,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CN628AE cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gelijk HP 971XL CN628AE inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en bieden meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Ebay, Amazon, Fonq, Blokker, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
hp-971xl-cn628ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele CN628AE inkt van HP kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 971XL CN628AE originele gele inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €92,50).

HP 971XL CN628AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het CN628AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 971XL CN628AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de geel inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel tref je de meest bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij klooninkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Check of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Gangbare inktproblemen aangaande HP 971XL CN628AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de HP 971XL CN628AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 971XL CN628AE met de kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €76,45 excl. btw (dat betekent €92,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €185,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code CN628AE dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €46,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 971XL CN628AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk CN628AE alternatief selecteren is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. Het tarief is lager en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 971XL CN628AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor neem je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Tenslotte controleer je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie