bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981A J3M70A geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 981A J3M70A inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je erkende shops voor extra voordelige cartridges. De HP 981A J3M70A met kleurcode geel (yellow) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan merkproducten van HP. Flink wat winkels als o.a. Printabout.nl of 123inkt verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€98,50
Huismerk prijs€49,25
MerkHP
ArtikelHP 981A J3M70A
ArtikelcodeJ3M70A
Kleur beschrijvinggeel
Volume (ml)68,5 milliliter
Printvermogen6.000 prints
EAN0888793202081

Goedkoopste HP 981A J3M70A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de J3M70A cartridge is 68,5 milliliter. De intensiteit is 6.000 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger dan in de winkel. 123inkt en printerinktshop.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de regel verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via winkels zoals Inkclub & inktknaller.nl.
 • Originele J3M70A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €98,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Calibri.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar populaire inktshops waar je snel en simpel J3M70A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 981A J3M70A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort gele inktcartridge kost in de winkel al snel €108,35. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €98,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €49,25. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 981A J3M70A originele inkt€98,50
HP 981A J3M70A multipack (merkcartridge)€197,00
HP 981A J3M70A huismerk inkt * €49,25
HP 981A J3M70A huismerk duopack * €98,50
Overzicht met prijzen van de J3M70A cartridge (yellow) in juli 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 981A J3M70A inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als in de retail. Ons advies: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Wehkamp, Ebay, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-981a-j3m70a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele J3M70A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 981A J3M70A originele gele inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €98,50).

HP 981A J3M70A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het J3M70A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 981A J3M70A geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes en printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel bekijk je gangbare inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij huismerken. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het plakkertje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende printproblemen met de HP 981A J3M70A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 981A J3M70A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 981A J3M70A bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €81,40 excl. de btw (wat neerkomt op €98,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking neemt kost het ongeveer €197,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code J3M70A ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €49,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het kapje hebt weggedaan. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 981A J3M70A huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk J3M70A alternatief selecteren is in de regel een goed idee. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De kostprijs is interessanter en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Deze kan je veelal simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 981A J3M70A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun jij het artikel met elkaar verbinden. Achteraf probeer je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie