bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 951 CN052AE geel / yellow cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 951 CN052AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste webshops voor extra goedkope cartridges. Het patroon HP 951 CN052AE met kleurcode geel (yellow) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van HP. Steeds meer winkels als o.a. inktknaller.nl en Inktshop.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€19,50
Huismerk verkoopprijs€9,75
FabrikantHP
ArtikelHP 951 CN052AE
SeriecodeCN052AE
Kleurcodegeel
Volume (ml)8 milliliter
Capaciteit700 prints
EAN-code0888182554180

Goedkoopste HP 951 CN052AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de CN052AE cartridge is 8 milliliter. De effectiviteit is 700 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl of Mediamarkt.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven advies / service. Vaak bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij leveranciers als Go4inkt of printerinktshop.nl.
 • Originele CN052AE inktcartridges zijn te bestellen v.a. €19,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander snel printen) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende webshops waar je probleemloos en snel CN052AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 951 CN052AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €21,45. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €19,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €9,75. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 951 CN052AE originele inkt€19,50
HP 951 CN052AE multipack (merkcartridge)€39,00
HP 951 CN052AE huismerk inkt * €9,75
HP 951 CN052AE huismerk duopack * €19,50
Geschatte prijzen van de CN052AE cartridge (yellow) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 951 CN052AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en leveren meestal een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Albert Heijn, Handyman, Hema, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Blokker, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwebshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-951-cn052ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele CN052AE inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 951 CN052AE originele gele inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €19,50).

HP 951 CN052AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het CN052AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 951 CN052AE geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze geel inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel check je de meest bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte cartridge problemen met betrekking tot HP 951 CN052AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 951 CN052AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 951 CN052AE met kleurcode geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €16,12 excl. de btw (dat is €19,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €39,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer CN052AE kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €9,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en kijk of je het lipje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP 951 CN052AE huismerk alternatief interessant?
Een huismerk CN052AE alternatief kopen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 951 CN052AE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen koop je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts plaats je de injectiespuit met gele inkt in het aangegeven gaatje. Later kan je het patroon opnieuw vastklikken. Nadien controleer je of de bijgevulde HP inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie