bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981Y L0R15A geel / yellow cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 981Y L0R15A inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met goede inktshops voor extra voordelige cartridges. Het product HP 981Y L0R15A met kleurcode geel (yellow) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van HP. Een groeiend aantal verkopers als o.a. Vikingdirect.nl of Inktwereld.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€172,50
Huismerk prijzen€86,25
FabrikantHP
ModelHP 981Y L0R15A
SeriecodeL0R15A
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)182,5 milliliter
Printcapaciteit16.000 prints
EAN0889296095316

Goedkoopste HP 981Y L0R15A inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de L0R15A cartridge is 182,5 milliliter. De capaciteit is 16.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inkclub en Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal bieden ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webwinkels zoals printershop & Printabout.nl.
 • Originele L0R15A inktcartridges kosten je ongeveer €172,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (alsdraft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Brush Script.
 • Via dit portaal check je gespecialiseerde printshops waar je eenvoudig L0R15A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 981Y L0R15A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €189,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €172,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €86,25. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 981Y L0R15A originele inkt€172,50
HP 981Y L0R15A multipack (merkcartridge)€345,00
HP 981Y L0R15A huismerk inkt * €86,25
HP 981Y L0R15A huismerk duopack * €172,50
Prijsindicatie van de prijs voor een L0R15A cartridge (yellow) in februari 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 981Y L0R15A inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen vaak een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
hp-981y-l0r15a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele L0R15A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 981Y L0R15A originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €172,50).

HP 981Y L0R15A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het L0R15A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 981Y L0R15A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel vind je de meest gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je het stukje tape weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je cartridges goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare issues bij de HP 981Y L0R15A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 981Y L0R15A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 981Y L0R15A met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €142,56 excl. de btw (wat neerkomt op €172,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je zo’n €345,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode L0R15A betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €86,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en onderzoek de printkop.

Is een HP 981Y L0R15A huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk L0R15A alternatief nemen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De kostprijs is voordeliger en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 981Y L0R15A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts plaats je de injectiespuit met gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je het product in elkaar klikken. Als afronding controleer je of de vernieuwde HP inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie