bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Lexmark Interact s605

Inkt voor de Lexmark Interact s605 bestellen en laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker bekijk je de meest geschikte webshops en acties voor cartridges en toners voor elke printer. Op die manier vergelijk je vandaag nog goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en vanzelfsprekend zwarte inkt die bedoeld zijn voor de interact s605 in december 2023. Eveneens tref je hieronder printer bespaartips, details betreffende huismerk-inkt en technische specificaties.

 • Inktcartridges zijn er al vanaf €15,50.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de interact s605: Roze (Magenta), Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Zwart.
 • Meestal heb je de keuze uit imitatie inkt of originele inkt van Lexmark.
 • Budget inkt is goedkoper en is volledig gevuld. Dit geeft een besparing van wel 50%.
 • Een veel besteld artikel is de Lexmark 100 XL set.
 • Aanbeveling: kies direct voor een extra grote voordeelverpakking.

Thema’s: Webshops met goedkoopste inkt voor Lexmark Interact s605 | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt moet ik kopen voor de interact s605? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt opties | Bekijk de veelgestelde vragen

MerknaamLexmark
Printerserieinteract
Modelnummers605
Type printerInkjet
Populaire cartridgeLexmark 100 XL set
Vanafprijs €€ = €€€

Goedkoopste Lexmark Interact s605 printerinkt bestellen (december 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een afdruk met alleen tekst in zwart kost je tegenwoordig €0,05 – €0,06 en een print met kleur gemiddeld €0,10 – €0,12 voor een print. Door te kiezen voor de goedkoopste Lexmark Interact s605 cartridges kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. Een merkdealer / winkel binnenlopen om nieuwe inkt te kopen is meestal aan de prijs. Je kunt veel geld besparen als je bij een webwinkel koopt. Dit blijkt keer op keer uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit geldt in het bijzonder voor Lexmark originele merkcartridges en merktoners. In de vergelijker hieronder tref je populaire webshopswaar je zonder gedoe direct inkt kunt bestellen. Per verkoper kan je bekijken of ze budget inkt of juist merk-inkt verkopen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Besparen op de kosten van een interact s605? In de volgende lijst check je diverse truukjes die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Ga voor budget inkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en bespaart al snel 50%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Kleureninkt is duur.
 • Test de diverse printinstellingen. Zo kan je vaak kiezen voor de optie milieuvriendelijk. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
 • Overweeg een lettertype als Ryman Eco of Brush Script.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Haal de printer van het stroomnet als je deze niet gebruikt. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt moet ik kopen voor de interact s605?

Geeft de printer een bericht dat de inkt op is? Belangrijk: Inkt indicatoren worden doorgaans te vroeg afgegeven. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en start pas met het vervangen wanneer de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one Lexmark Interact s605 betreft een inkjetprinter. Daarin passen cartridges. Bekijk altijd welke kleur vervangen moet worden. Hierna bekijk je welk product past. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Het beste kun je kijken naar het cartridgenummer / fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek op het printertype. Voor jouw printer is dat s605 uit de serie interact van Lexmark.
 3. Check de handleiding; hier wordt ook omschreven welke inkt geschikt is.

Bij diverse online leveranciers als Inktweb.nl en Handyman.nl kan je ook huismerk-inkt vinden. Doorgaans gunstig geprijsd en er zit vaak meer inkt in. Meer info tref je in dit stukje.

TypeKleurInfo
Lexmark Interact s605 CyaanBlauwBlauwe inkt voor Oceaanblauw en RAL 5004.
Lexmark Interact s605 MagentaRozeRoze inkt voor met name Signaalrood of RAL 4010.
Lexmark Interact s605 YellowGeelGele inkt voor o.a. Okergeel of RAL 1000.
Lexmark Interact s605 Key / BlackZwartZwarte inkt voor de diepste kleur zwart.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de interact s605.

Geschikte cartridges passend in de interact s605.
Ons systeem heeft verschillende gevonden die werken met deze printer.

 1. Lexmark 100 XL set
 2. Lexmark 100 XL Zwart (4N1068E)
 3. Lexmark 100 XL Cyaan (14N1069E)
 4. Lexmark 100 XL Magenta (14N1070E)
 5. Lexmark 100 XL Geel (14N1070E)


Voordelige Lexmark Interact s605 cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Gebruik dan ons stappenplan om een cartridge te vervangen. Hieronder zetten we een praktisch stappenplan waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges interact s605 vervangen

 1. Welk patroon is er leeg?

  De printer of computer zal een melding tonen welk CMYK patroon er aan vervanging toe is.

 2. Oude cartridge verwijderen

  Open de klep van de printer en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Gooi het nooit zomaar weg. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

 3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

  Haal de nieuwe cartridge uit het doosje. Verwijder het beschermmateriaal zoals je kunt zien in de instructies.

 4. Nieuwe inktcartridge in de printer plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Laatste controle fase

  De printer gaat nu de inkt testen. Indien je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt verdwijnt de foutcode. Je kunt nu weer printen.

printerinkt-Lexmark Interact s605

Beste Lexmark Interact s605 huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw interact s605? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Dan moet je een keuze maken: originele inkt van Lexmark of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft een lager vulpercentage en heeft bijna dezelfde kwaliteit als inkt van het merk zelf.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn de officiele merkproducten die nagevuld en opnieuw verkocht worden. Je kunt hiervoor terecht bij derde partijen en zijn tot wel 50% goedkoper. Deze B-merk inkt is doorgaans 100% gevuld, terwijl dat bij officiële merkproducten niet het geval is. De afdrukkosten gaan dus fors omlaag. De kwaliteit van een afdruk is vrijwel hetzelfde als originele inkt. 

Issues bij het plaatsen van huismerk cartridge
Misschien toont de printer een foutmelding wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Dit ontstaat doordat Lexmark wil dat jij als consument hun merkcartridges toepast. Een dergelijke melding wegklikken en doorgaan met printen. Blijft de printer foutcodes geven? Je checkt in de bijgaande opsomming enkele praktische adviezen.

 1. Kijk of je de geschikte huismerk cartridge hebt gekocht.Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en kijk of deze rijmt met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Trek de stekker uit de printer. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Check of de inktcartridge op de juiste manier in de sleuf zit.
 4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je wel eens eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Als dat is gelukt wordt het gedoogd om voor alternatieve inkt te kiezen.
 5. Controleer of je het dopje / plastic weg hebt gehaald.
 6. Maak de contactpunten van het patroon nog eens goed schoon.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van Lexmark.
 8. Laat de printer de printkop / spuitkanalen reinigen.

FAQ met veelgestelde vragen

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, hoe los ik dat op?
Sommige printers printen geen zwart-wit in het geval dat 1 andere kleur (cyaan, magenta, geel) op is. Dat is erg vervelend. Gelukkig kan je toch vaak alleen met zwarte inkt printen. Begin met het instellen van de printer op zwart en wit printen. Is dit geen optie? Plak ondoorzichtige plakband op de inhoudsindicator van de lege Lexmark Interact s605 cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de interact s605?
Veel apparaten beschikken over een reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Door deze werking komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Zo nu en dan uw Lexmark cartridges even nakijken en schoonmaken is slim om te doen. Je printer indiceert wanneer het tijd is om te reinigen. Ook in de standby-modus zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de Lexmark Interact s605 navullen?
Op de markt zijn navulbare patronen beschikbaar. Dat zijn cartridges of toners die je eenvoudig met navulinkt bijvult. In veel gevallen kan dit ook worden gedaan door specialisten die hier ervaring mee hebben. Deze ondernemingen bieden budget huismerk artikelen en dus niet originele Lexmark cartridge-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de interact s605?
Printers en scanners opstarten en installeren doet iedereen eenvoudig zelf. Over het algemeen herkent jouw Mac of windows computer de printer binnen een minuut. Het snelst gaat dit met behulp van de meegeleverde printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via het downloadcentrum van Lexmark. De meest actuele printer drivers die geschikt zijn voor de interact s605 vind je op de website van Lexmark. In het supportcenter check je ook extra details zoals instructies, reinigingstips en oplossingen voor foutmeldingen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de interact s605?
Een printerstoring is frustrerend en komt nooit gelegen. Er zijn veel verschillende foutcodes geprogrammeerd. Zulke foutmeldingen worden uitgelegd via de service en ondersteuning pagina van de verkoper. Irritante Lexmark Interact s605 storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, printkop fout, geen wifi, wil niet scannen, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst, langzaam, wil niet printen.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De nieuwere Lexmark printapparaten zijn uitgerust met draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Dit heeft als voordeel dat je ook kunt afdrukken zonder kabel aan de PC of laptop. De interact s605 WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Op dezelfde manier kun je eenvoudig een printopdracht versturen met smartphone apps of tablet (iPad).

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
We onderscheiden een aantal aanbieders waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Ze sturen dan 4 wekelijks, halfjaarlijks of wanneer de inkt bijna op is een gevulde voordelige cartridge. Met die service zit je nooit zonder inkt en weet je zeker dat de printer het doet. Je hebt diverse cartridge abonnementen. Van budget (100 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (500 prints per maand).

Plaats een reactie