bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828226 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh 828226 inkt toner? Op deze website bieden wij de populairste webshops voor betaalbare toners. Het artikel Ricoh 828226 toner geel met de kleur geel (yellow) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Ricoh. Heel wat inktaanbieders als Handyman.nl of printershop bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€186,50
Huismerk tarief€93,25
FabrikantRicoh
ProductRicoh 828226 toner geel
Artikelnummer828226 828403
Officiële kleurgeel
Printcapaciteit30.000 prints
EAN-code2200000023018

Goedkoopste Ricoh 828226 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 828226 828403 toner is 30.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. printershop en Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze verkopen duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk beschikken ze over een voordelig huismerk.

  • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij verkopers als Easy-ink en Printabout.nl.
  • Originele 828226 828403 inkt toners zijn te bestellen v.a. €186,50.
  • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Brush Script.
  • Via dit portaal vergelijk je goede printshops waar je probleemloos en snel 828226 828403 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh 828226 toner geel vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €205,15. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €186,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €93,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh 828226 toner geel originele inkt€186,50
Ricoh 828226 toner geel multipack (merk toners)€373,00
Ricoh 828226 toner geel huismerk inkt * €93,25
Ricoh 828226 toner geel huismerk duopack * €186,50
Geschatte prijzen van de 828226 828403 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh bestellen?

Meteen Ricoh 828226 inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Advies van de specialist: shop bij een online inktshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en voeren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
  • Landelijke winkels als Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Blokker, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Erkende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-828226-geel-yellow-toner

Originele gele 828226 828403 inkt van Ricoh kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh 828226 toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt storende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

  • Originele inktpatronen van Ricoh bieden de beste kwaliteit prints.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • Het ongunstige van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €186,50).

Ricoh 828226 toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 828226 828403 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • Ricoh 828226 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is prima (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de geel inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je veel voorkomende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse afdrukproblemen met de Ricoh 828226 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Ricoh 828226 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh 828226 met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €154,13 excl. btw (dat betekent €186,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack kiest kost het ongeveer €373,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 828226 828403 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €93,25) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het plasticje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh 828226 toner geel huismerk alternatief slim?
Het huismerk 828226 828403 alternatief gebruiken is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je vaak simpel oplossen.

Kan ik de Ricoh 828226 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Afsluitend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als afronding test je of de nieuwe Ricoh inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie