bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 1215 888078 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Ricoh 1215 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij erkende leveranciers voor betaalbare toners. De Ricoh 1215 toner zwart met kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Ricoh. Verschillende leveranciers zoals Goedkoopprinten.nl of Go4inkt bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€71,50
Huismerk tarieven€35,75
MerkRicoh
ModelRicoh 1215 toner zwart
Artikelcode888078
Kleurcodezwart
Printcapaciteit3.000 prints
EAN-nummer4250081501231

Goedkoopste Ricoh 1215 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 888078 toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Officesavers en Handyman.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. Standaard hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij webshops als coolblue.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 888078 inkt toners koop je online vanaf €71,50.
 • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan eco-modus) & probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar toonaangevende winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 888078 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh 1215 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €78,65. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €71,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €35,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh 1215 toner zwart originele inkt€71,50
Ricoh 1215 toner zwart multipack (merk toners)€143,00
Ricoh 1215 toner zwart huismerk inkt * €35,75
Ricoh 1215 toner zwart huismerk duopack * €71,50
Overzicht met prijzen van de 888078 tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Gemakkelijk Ricoh 1215 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als bij kantoorwinkels. Belangrijk: kies voor een internet printshop. Deze partijen bieden de beste service, een grote voorraad en voeren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Hema, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktspecialisten als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
ricoh-1215-888078-zwart-black-toner

Originele zwarte 888078 inkt van Ricoh kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Ricoh 1215 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €71,50).

Ricoh 1215 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het 888078 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Ricoh 1215 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Ricoh vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht tref je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij huismerken. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Check of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende issues met de Ricoh 1215 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de Ricoh 1215 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh 1215 met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €59,09 excl. btw (dat betekent €71,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack prefereert kost het ongeveer €143,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 888078 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €35,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het stukje tape verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh 1215 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 888078 alternatief selecteren is in de basis lucratief. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De verkoopprijs is gunstiger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Tegen lage kosten de Ricoh 1215 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Hiervoor bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Nu mag je het product opnieuw assembleren. Als afronding test je uit of de nagevulde Ricoh inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie