bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh MP C1500E gel 888549 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Ricoh MP C1500E gel inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je goede shops voor extra voordelige toners. Het product Ricoh MP C1500E gel toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Ricoh. Heel wat inktaanbieders als bijv. Totaalinkt.shop en Inktweb.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€61,50
Huismerk prijs€30,75
FabrikantRicoh
TypeRicoh MP C1500E gel toner magenta
Productcode888549
Officiële kleurmagenta
Capaciteit3.000 prints
EAN-nummer4961311026256

Goedkoopste Ricoh MP C1500E gel inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 888549 toner is 3.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl & Alleeninkt.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Ricoh toners. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Dikwijls hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als Easy-ink & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 888549 inkt toners haal je in huis vanaf €61,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals snel-modus) of overweeg een lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
 • Via onze website vergelijk je gespecialiseerde verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 888549 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh MP C1500E gel toner magenta vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Dit model rode tonercartridge kent een vanafprijs van €67,65. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €61,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €30,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Ricoh MP C1500E gel toner magenta originele inkt€61,50
Ricoh MP C1500E gel toner magenta multipack (merk toners)€123,00
Ricoh MP C1500E gel toner magenta huismerk inkt * €30,75
Ricoh MP C1500E gel toner magenta huismerk duopack * €61,50
Prijsoverzicht van de 888549 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Direkt Ricoh MP C1500E gel inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en hebben tevens een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
ricoh-mp-c1500e-gel-888549-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 888549 inkt van Ricoh kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Ricoh MP C1500E gel toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Ricoh leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €61,50).

Ricoh MP C1500E gel toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 888549 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh MP C1500E gel huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Ricoh verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare afdrukproblemen m.b.t. Ricoh MP C1500E gel inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh MP C1500E gel toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh MP C1500E gel met kleur magenta (roze / rood) toner is ongeveer €50,83 excl. de btw (€61,50 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €123,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 888549 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €30,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Ricoh MP C1500E gel toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 888549 alternatief gebruiken is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is gunstiger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je vaak snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Ricoh MP C1500E gel toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Nu injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Als afronding test je uit of de bijgevulde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie