bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh MP C1500E gel 888548 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Ricoh MP C1500E gel inkt toner? Op deze webpagina bekijk je toonaangevende inktwebshops voor betaalbare toners. Het artikel Ricoh MP C1500E gel toner geel met kleur geel (yellow) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van Ricoh. Diverse aanbieders als o.a. Printabout.nl of inktcartridge store bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€61,50
Huismerk verkoopprijs€30,75
MerkRicoh
ArtikelRicoh MP C1500E gel toner geel
Artikelnummer888548
Kleur beschrijvinggeel
Printcapaciteit3.000 prints
EAN4961311026249

Goedkoopste Ricoh MP C1500E gel inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 888548 toner is 3.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers en Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze hebben duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal bieden ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via winkels als inktcartridge store & Inktbaas.nl.
 • Originele 888548 inkt toners koop je vanaf €61,50.
 • Ricoh imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via deze site vind je betrouwbare aanbieders waar je probleemloos en snel 888548 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh MP C1500E gel toner geel vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €67,65. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €61,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €30,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh MP C1500E gel toner geel originele inkt€61,50
Ricoh MP C1500E gel toner geel multipack (merk toners)€123,00
Ricoh MP C1500E gel toner geel huismerk inkt * €30,75
Ricoh MP C1500E gel toner geel huismerk duopack * €61,50
Geschatte prijzen van de 888548 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Gemakkelijk Ricoh MP C1500E gel inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en voeren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Blokker, Fonq, Coolblue, Ebay, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
ricoh-mp-c1500e-gel-888548-geel-yellow-toner

Originele gele 888548 inkt van Ricoh bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Ricoh MP C1500E gel toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €61,50).

Ricoh MP C1500E gel toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van derde partijen. Het 888548 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh MP C1500E gel huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de geel inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder vind je de meest voorkomende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende afdrukproblemen in relatie tot Ricoh MP C1500E gel inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Ricoh MP C1500E gel toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh MP C1500E gel met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €50,83 excl. de btw (€61,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €123,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 888548 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €30,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop.

Is een Ricoh MP C1500E gel toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 888548 alternatief proberen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper dan originele inkt. De kostprijs is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter simpel oplossen.

Kan ik de Ricoh MP C1500E gel toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval kies je voor een speciale set navulinkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna mag je het product opnieuw assembleren. Aansluitend check je of de gekloonde Ricoh inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie