bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828228 cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh 828228 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest populaire inktwebshops voor verrassend goedkope toners. Het patroon Ricoh 828228 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is relevant voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Ricoh. Velerlei inktwebshops als bijv. inktknaller.nl of Inkclub bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€186,50
Huismerk tarieven€93,25
FabrikantRicoh
SoortRicoh 828228 toner cyaan
Seriecode828228
Kleur omschrijvingcyaan
Printcapaciteit30.000 prints
EAN2200000023001

Goedkoopste Ricoh 828228 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 828228 toner is 30.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Officesavers & inktknaller.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen hanteren zij ook een goed huismerk.

  • De beste inkt is verkrijgbaar via verkopers als inktcartridge store & Printabout.nl.
  • Originele 828228 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €186,50.
  • Ricoh imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals minimale kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Times New Roman.
  • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar toonaangevende inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig 828228 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Ricoh 828228 toner cyaan vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Dit model blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €205,15. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €186,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €93,25. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh 828228 toner cyaan originele inkt€186,50
Ricoh 828228 toner cyaan multipack (merk toners)€373,00
Ricoh 828228 toner cyaan huismerk inkt * €93,25
Ricoh 828228 toner cyaan huismerk duopack * €186,50
Tabel met prijzen voor de 828228 tonercartridge (blauw) in maart 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Vandaag nog Ricoh 828228 inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en bieden bovendien een uitstekend huismerk.

  • Lokale winkels: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
  • Grote platformen als Coolblue, Ebay, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
ricoh-828228-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 828228 inkt van Ricoh kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh 828228 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

  • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor het beste resultaat.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
  • Een minpunt van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €186,50).

Ricoh 828228 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 828228 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • Ricoh 828228 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele producten.
  • De kwaliteit is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Ricoh geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder zie je de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle toner uit de printer en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene issues met de Ricoh 828228 inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Ricoh 828228 toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh 828228 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €154,13 excl. btw (dat betekent €186,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack bestelt moet je denken aan €373,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 828228 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €93,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Ricoh 828228 toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 828228 alternatief inkopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is lager en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Deze kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik de Ricoh 828228 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kun je alles weer opnieuw assembleren. Aansluitend bekijk je of de nieuwe Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie