bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 57 C6657AE drie kleuren / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 57 C6657AE inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met toonaangevende verkopers voor voordelige cartridges. Het artikel HP 57 C6657AE met kleurcode drie kleuren (multicolor) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van HP. Velerlei webshops zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of Inkclub faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€34,50
Huismerk prijzen€17,25
MerkHP
ArtikelHP 57 C6657AE
ProductcodeC6657AE
Kleurcodedrie kleuren
Hoeveelheid (ml)17 milliliter
Capaciteit400 prints
EAN0725184712234

Goedkoopste HP 57 C6657AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C6657AE cartridge is 17 milliliter. De effectiviteit is 400 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl en Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via bedrijven zoals Easy-ink & Inktdiscount.nl.
 • Originele C6657AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €34,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel printen) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Brush Script.
 • Via deze site vergelijk je geschikte winkels waar je eenvoudig C6657AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 57 C6657AE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €37,95. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €34,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €17,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 57 C6657AE originele inkt€34,50
HP 57 C6657AE multipack (merkcartridge)€69,00
HP 57 C6657AE huismerk inkt * €17,25
HP 57 C6657AE huismerk duopack * €34,50
Prijslijst van de C6657AE cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Vandaag nog HP 57 C6657AE inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Kooptip: ga naar een internet printshop. Deze partijen bieden top-service, de meeste voorraad en voeren tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-57-c6657ae-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C6657AE inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 57 C6657AE originele meerkleurige inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €34,50).

HP 57 C6657AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het C6657AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 57 C6657AE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) drie kleuren inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bekijk je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het plasticje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende cartridge problemen met de HP 57 C6657AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 57 C6657AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 57 C6657AE met kleurcode drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €28,51 excl. de btw (dat betekent €34,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je ongeveer €69,00. Met een huismerk cartridge met de code C6657AE ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €17,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het kapje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 57 C6657AE huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk C6657AE alternatief inkopen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De prijs is lager en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 57 C6657AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun je alles weer terugzetten in originele staat. Achteraf achterhaal je of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie