bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 28 C8728AE drie kleuren / multicolor cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 28 C8728AE inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met geschikte winkels voor betaalbare cartridges. Het artikel HP 28 C8728AE bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van HP. Steeds meer inktwebshops zoals bijvoorbeeld Handyman.nl & bol.com bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€27,50
Huismerk verkoopprijs€13,75
MerkHP
ProductHP 28 C8728AE
SeriecodeC8728AE
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Volume (ml)8 milliliter
Capaciteit190 prints
EAN-nummer0808736152754

Goedkoopste HP 28 C8728AE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C8728AE cartridge is 8 milliliter. De capaciteit is 190 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl of Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webwinkels zoals 112supplies of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C8728AE inktcartridges haal je in huis vanaf €27,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan conceptmodus) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar de populairste shops waar je probleemloos en snel C8728AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 28 C8728AE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort meerkleurige inktcartridge kent een vanafprijs van €30,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €27,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €13,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 28 C8728AE originele inkt€27,50
HP 28 C8728AE multipack (merkcartridge)€55,00
HP 28 C8728AE huismerk inkt * €13,75
HP 28 C8728AE huismerk duopack * €27,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C8728AE cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Snel HP 28 C8728AE inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Ons advies: bestel bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Blokker, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Amazon, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktspecialisten als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
hp-28-c8728ae-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C8728AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 28 C8728AE originele meerkleurige inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €27,50).

HP 28 C8728AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derden. Het C8728AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 28 C8728AE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de drie kleuren inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je de meest bekende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het plakkertje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Breek de printopdracht af, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare cartridge problemen m.b.t. HP 28 C8728AE inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 28 C8728AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 28 C8728AE bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is ongeveer €22,73 excl. btw (dat betekent €27,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €55,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code C8728AE betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €13,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 28 C8728AE huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C8728AE alternatief bestellen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is interessanter en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 28 C8728AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor bestel je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Aansluitend achterhaal je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie