bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 351 CB337EE standaard drie kleuren / multicolor cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 351 CB337EE standaard inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste leveranciers voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel HP 351 CB337EE standaard met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van HP. Verschillende winkels als bijvoorbeeld inktknaller.nl of Inktshop.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€24,50
Huismerk prijs€12,25
FabrikantHP
ProductHP 351 CB337EE standaard
ProductcodeCB337EE
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Volume (ml)3,5 milliliter
Printcapaciteit170 prints
EAN-nummer0808736844734

Goedkoopste HP 351 CB337EE standaard inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de CB337EE cartridge is 3,5 milliliter. Het printvermogen is 170 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktweb.nl of Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via verkopers zoals Inktwereld.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele CB337EE inktcartridges koop je online vanaf €24,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alsbeperkte kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar betrouwbare leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier CB337EE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 351 CB337EE standaard drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke meerkleurige inktcartridge kost in de winkel al snel €26,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €24,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €12,25. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 351 CB337EE standaard originele inkt€24,50
HP 351 CB337EE standaard multipack (merkcartridge)€49,00
HP 351 CB337EE standaard huismerk inkt * €12,25
HP 351 CB337EE standaard huismerk duopack * €24,50
Tabel met prijzen voor de CB337EE cartridge (multicolor) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 351 CB337EE standaard inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Advies van de specialist: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Handyman, Hema, Action, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Fonq, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktaanbieders als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-351-cb337ee-standaard-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige CB337EE inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 351 CB337EE standaard originele meerkleurige inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je voorkomt irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €24,50).

HP 351 CB337EE standaard huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het CB337EE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 351 CB337EE standaard drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze drie kleuren inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder staan de meest bekende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het kapje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende afdrukproblemen met betrekking tot HP 351 CB337EE standaard inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 351 CB337EE standaard inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 351 CB337EE standaard met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €20,25 excl. btw (€24,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €49,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer CB337EE ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €12,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is het HP 351 CB337EE standaard huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk CB337EE alternatief bestellen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan merkinkt. De aanbiedingsprijs is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 351 CB337EE standaard inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Om dat te doen werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de meerkleurige inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel opnieuw assembleren. Achteraf achterhaal je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie