bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 343 C8766EE drie kleuren / multicolor cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 343 C8766EE inktcartridge? Op deze website vind je toonaangevende aanbieders voor extra voordelige cartridges. Artikel HP 343 C8766EE met de kleur drie kleuren (multicolor) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan originele patronen van HP. Een groeiend aantal shops als Goedkoopprinten.nl & Inkt.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€34,50
Huismerk tarieven€17,25
LeverancierHP
ProductHP 343 C8766EE
ArtikelcodeC8766EE
Officiële kleurdrie kleuren
Volume (ml)7 milliliter
Intensiteit260 prints
EAN-nummer0829160180267

Goedkoopste HP 343 C8766EE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C8766EE cartridge is 7 milliliter. De effectiviteit is 260 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. replacedirect en Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Meestal voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via webwinkels zoals Inkclub & printerinktshop.nl.
 • Originele C8766EE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €34,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (alseco-stand) of overweeg een lettertype als Ecofont & Brush Script.
 • Via onze website vind je de directe links naar populaire winkels waar je eenvoudig C8766EE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 343 C8766EE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €37,95. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €34,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €17,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 343 C8766EE originele inkt€34,50
HP 343 C8766EE multipack (merkcartridge)€69,00
HP 343 C8766EE huismerk inkt * €17,25
HP 343 C8766EE huismerk duopack * €34,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C8766EE cartridge (multicolor) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Gemakkelijk HP 343 C8766EE inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hanteren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Ebay, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Fonq, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
hp-343-c8766ee-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C8766EE inkt van HP kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 343 C8766EE originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €34,50).

HP 343 C8766EE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het C8766EE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 343 C8766EE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De printkwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je de drie kleuren inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder zie je alledaagse inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer uit, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare cartridge problemen met betrekking tot HP 343 C8766EE inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de kosten van de HP 343 C8766EE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 343 C8766EE met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is om en nabij de €28,51 excl. btw (dat betekent €34,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je zo’n €69,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer C8766EE betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €17,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 343 C8766EE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C8766EE alternatief kopen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. Het tarief is gunstiger en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 343 C8766EE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer in elkaar klikken. Ter controle test je uit of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie