bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 22 C9352AE drie kleuren / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 22 C9352AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je toonaangevende verkooppunten voor voordelige cartridges. Het artikel HP 22 C9352AE met kleur drie kleuren (multicolor) komt van pas bij foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Meerdere inktaanbieders als bijv. Totaalinkt.shop of Inktwereld.nl verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€24,50
Huismerk prijs€12,25
MerkHP
ProductHP 22 C9352AE
ProductcodeC9352AE
Kleurdrie kleuren
Inhoud (ml)5 milliliter
Intensiteit138 prints
EAN-nummer0829160941370

Goedkoopste HP 22 C9352AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C9352AE cartridge is 5 milliliter. De printcapaciteit is 138 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en geven advies / service. Over het algemeen hanteren zij ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webshops als Easy-ink en Vikingdirect.nl.
 • Originele C9352AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €24,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, kies de voordelige eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via onze website klik je direct door naar goede winkels waar je zonder gedoe C9352AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 22 C9352AE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge heeft een adviesprijs van €26,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €24,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €12,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 22 C9352AE originele inkt€24,50
HP 22 C9352AE multipack (merkcartridge)€49,00
HP 22 C9352AE huismerk inkt * €12,25
HP 22 C9352AE huismerk duopack * €24,50
Tabel met prijzen voor de C9352AE cartridge (multicolor) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 22 C9352AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerzaken. Onze tip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en voeren bovendien een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Action, Handyman, Bruna, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Coolblue, Blokker, Ebay, Amazon, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-22-c9352ae-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C9352AE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 22 C9352AE originele meerkleurige inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen lastige storing en meldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €24,50).

HP 22 C9352AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derden. Het C9352AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 22 C9352AE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel zie je algemene problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste cartridges even na en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Zet de printer uit, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende inktproblemen in relatie tot HP 22 C9352AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de HP 22 C9352AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 22 C9352AE met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is doorgaans +/- €20,25 excl. btw (dus €24,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €49,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C9352AE betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €12,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 22 C9352AE huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C9352AE alternatief kiezen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is voordeliger en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de HP 22 C9352AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als laatste achterhaal je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie