bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 761 CM996A donker grijs / donker grijs cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 761 CM996A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de meest populaire printshops voor extra voordelige cartridges. De HP 761 CM996A met kleuromschrijving donker grijs (donker grijs) is uitermate geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van HP. Heel wat verkopers als o.a. Handyman.nl & coolblue.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€162,50
Huismerk prijs€81,25
FabrikantHP
ProductHP 761 CM996A
ProductcodeCM996A
Kleurendonker grijs
Inhoud (ml)400 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0885631448304

Goedkoopste HP 761 CM996A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de CM996A cartridge is 400 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. replacedirect of Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via winkels zoals Inkclub of Totaalinkt.shop .
 • Originele CM996A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €162,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (zoals snel printen) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de meest bekende verkopers waar je de beste CM996A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 761 CM996A donker grijs / donker grijs vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke donkergrijze inktcartridge kost in de winkel al snel €178,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €162,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €81,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 761 CM996A originele inkt€162,50
HP 761 CM996A multipack (merkcartridge)€325,00
HP 761 CM996A huismerk inkt * €81,25
HP 761 CM996A huismerk duopack * €162,50
Overzicht met prijzen van de CM996A cartridge (donker grijs) in juli 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 761 CM996A inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-761-cm996a-donker-grijs-donker-grijs-inktcartridge

Originele donkergrijze CM996A inkt van HP bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 761 CM996A originele donkergrijze inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante storing en meldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €162,50).

HP 761 CM996A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het CM996A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 761 CM996A donker grijs / donker grijs huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de donker grijs inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel bekijk je gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle cartridge uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene printproblemen aangaande HP 761 CM996A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 761 CM996A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 761 CM996A met de kleur donker grijs (donker grijs) cartridge is ongeveer €134,30 excl. btw (dat betekent €162,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €325,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer CM996A kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €81,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het plasticje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 761 CM996A huismerk alternatief slim?
Het huismerk CM996A alternatief kiezen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Deze kan je meestal simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de HP 761 CM996A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de donkergrijze inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw vastklikken. Tenslotte test je of de gekloonde HP inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie