bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 83 C4941A UV cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 83 C4941A UV inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon HP 83 C4941A UV met kleuromschrijving cyaan (blauw) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van HP. Heel wat verkopers als Inktdiscount.nl of Officesavers verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€302,50
Huismerk tarieven€151,25
LeverancierHP
ArtikelHP 83 C4941A UV
ArtikelcodeC4941A
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)680 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code0025184252755

Goedkoopste HP 83 C4941A UV inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C4941A cartridge is 680 milliliter. De printomvang is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het veel voordelige dan in de winkel. Inktshop.nl & Inktbaas.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij shops als Easy-ink of Paradigit.
 • Originele C4941A inktcartridges koop je online vanaf €302,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. draft mode) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Brush Script.
 • Via deze site check je toonaangevende shops waar je goedkope C4941A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 83 C4941A UV cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €332,75. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €302,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €151,25. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 83 C4941A UV originele inkt€302,50
HP 83 C4941A UV multipack (merkcartridge)€605,00
HP 83 C4941A UV huismerk inkt * €151,25
HP 83 C4941A UV huismerk duopack * €302,50
Overzicht met prijzen van de C4941A cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 83 C4941A UV inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als in de retail. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Deze winkels bieden de beste service, een grote voorraad en hebben bovendien een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Handyman, Action, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Bol.com, Ebay, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwebshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
hp-83-c4941a-uv-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C4941A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 83 C4941A UV originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €302,50).

HP 83 C4941A UV huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde partijen. Het C4941A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 83 C4941A UV cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bekijk je de meest bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het kapje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse inktproblemen met de HP 83 C4941A UV inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 83 C4941A UV inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 83 C4941A UV met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €250,00 excl. de btw (wat neerkomt op €302,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €605,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C4941A ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €151,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 83 C4941A UV huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C4941A alternatief gebruiken is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele producten. Het tarief is lager en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 83 C4941A UV inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen kies je voor een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer opnieuw vastklikken. Achteraf test je of de budget HP inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie