bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 81 C4931A cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 81 C4931A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met erkende winkels voor spotgoedkope cartridges. Het product HP 81 C4931A met kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van HP. Steeds meer verkooppunten als bijv. Office Centre of 112supplies verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€229,50
Huismerk prijs€114,75
FabrikantHP
SoortHP 81 C4931A
SeriecodeC4931A
Officiële kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)680 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0025184252571

Goedkoopste HP 81 C4931A inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C4931A cartridge is 680 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl & printerinktshop.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen leveren zij ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij shops zoals 123inkt en printerinktshop.nl.
 • Originele C4931A inktcartridges koop je online vanaf €229,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan snel-modus) en overweeg een lettertype als Ryman Eco of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je bekende printshops waar je goedkope C4931A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 81 C4931A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €252,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €229,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €114,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 81 C4931A originele inkt€229,50
HP 81 C4931A multipack (merkcartridge)€459,00
HP 81 C4931A huismerk inkt * €114,75
HP 81 C4931A huismerk duopack * €229,50
Prijstabel voor de C4931A cartridge (blauw) in februari 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP 81 C4931A inkt bestellen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij boekenwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en hanteren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-81-c4931a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C4931A inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 81 C4931A originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van HP en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €229,50).

HP 81 C4931A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van goedkope merken. Het C4931A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 81 C4931A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel zie je alledaagse problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Check of je het stukje tape verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Relevante printproblemen aangaande HP 81 C4931A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de HP 81 C4931A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 81 C4931A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €189,67 excl. de btw (dus €229,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €459,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer C4931A betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €114,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 81 C4931A huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C4931A alternatief proberen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal zelfstandig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 81 C4931A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar klikken. Aansluitend probeer je of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie