bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 935XL C2P24AE cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 935XL C2P24AE inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met goede verkooppunten voor verrassend voordelige cartridges. Deze HP 935XL C2P24AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Een groeiend aantal shops als bijvoorbeeld inktknaller.nl en inktcartridge store faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€17,50
Huismerk tarief€8,75
LeverancierHP
ArtikelHP 935XL C2P24AE
ProductcodeC2P24AE
Kleurcodecyaan
Volume (ml)9,5 milliliter
Printcapaciteit825 prints
EANonbekend

Goedkoopste HP 935XL C2P24AE inkt bestellen mei 2024

De hoeveelheid (ml) van de C2P24AE cartridge is 9,5 milliliter. De capaciteit is 825 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. printershop en Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal leveren zij ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij winkels zoals 123inkt of Totaalinkt.shop .
 • Originele C2P24AE inktcartridges kosten je ongeveer €17,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage kwaliteit) of overweeg een lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl check je de meest bekende shops waar je eenvoudig C2P24AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 935XL C2P24AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €19,25. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €17,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €8,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 935XL C2P24AE originele inkt€17,50
HP 935XL C2P24AE multipack (merkcartridge)€35,00
HP 935XL C2P24AE huismerk inkt * €8,75
HP 935XL C2P24AE huismerk duopack * €17,50
Prijstabel voor de C2P24AE cartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gemakkelijk HP 935XL C2P24AE inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Ons advies: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Bruna, Action, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-935xl-c2p24ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C2P24AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 935XL C2P24AE originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €17,50).

HP 935XL C2P24AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C2P24AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 935XL C2P24AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht check je de meest voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het stukje tape verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse afdrukproblemen met betrekking tot HP 935XL C2P24AE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 935XL C2P24AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 935XL C2P24AE met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €14,46 excl. de btw (dus €17,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €35,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer C2P24AE kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €8,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en check of je het kapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 935XL C2P24AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C2P24AE alternatief kopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit kan je normaliter zelf herstellen.

Hoe werkt de HP 935XL C2P24AE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste mag je het product in elkaar zetten. Aansluitend probeer je of de gekloonde HP inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie