bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 10 C4841AE cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 10 C4841AE inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende shops voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel HP 10 C4841AE met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Velerlei printwinkels als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en coolblue.nl faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€29,50
Huismerk tarief€14,75
LeverancierHP
SoortHP 10 C4841AE
SerienummerC4841AE
Kleurencyaan
Volume (ml)28 milliliter
Printcapaciteit1.650 prints
EAN0088698519530

Goedkoopste HP 10 C4841AE inkt bestellen november 2023

Het volume (ml) van de C4841AE cartridge is 28 milliliter. De intensiteit is 1.650 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Paradigit zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven advies / service. Vaak voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via webshops als inktcartridge store of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C4841AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €29,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld snelle modus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de directe links naar de betrouwbaarste printwinkels waar je probleemloos en snel C4841AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 10 C4841AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €32,45. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €29,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €14,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 10 C4841AE originele inkt€29,50
HP 10 C4841AE multipack (merkcartridge)€59,00
HP 10 C4841AE huismerk inkt * €14,75
HP 10 C4841AE huismerk duopack * €29,50
Prijstabel voor de C4841AE cartridge (blauw) in november 2023. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 10 C4841AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Expert, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Grote platformen als Wehkamp, Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktspecialisten als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
hp-10-c4841ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C4841AE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 10 C4841AE originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen storende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €29,50).

HP 10 C4841AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het C4841AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • HP 10 C4841AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel zie je de meest bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle cartridges en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse printproblemen met betrekking tot HP 10 C4841AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 10 C4841AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 10 C4841AE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €24,38 excl. de btw (dat maakt €29,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €59,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer C4841AE dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €14,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een HP 10 C4841AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk C4841AE alternatief kopen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De verkoopprijs is goedkoper en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken snel herstellen.

Hoe werkt de HP 10 C4841AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor neem je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend kun jij het artikel in elkaar zetten. Aansluitend controleer je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie