bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 80 C4846A cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 80 C4846A inktcartridge? Op deze webpagina tref je de beste leveranciers voor voordelige cartridges. Het artikel HP 80 C4846A bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van HP. Heel wat leveranciers als Staples & Inkclub leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€174,50
Huismerk prijs€87,25
FabrikantHP
SoortHP 80 C4846A
ProductnummerC4846A
Kleurcodecyaan
Volume (ml)350 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0088698629161

Goedkoopste HP 80 C4846A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C4846A cartridge is 350 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies & Staples zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij webwinkels zoals Inktwereld.nl of printerinktshop.nl.
 • Originele C4846A inktcartridges koop je online vanaf €174,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Garamond.
 • Via ons platform klik je direct door naar goede webwinkels waar je snel en simpel C4846A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 80 C4846A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €191,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €174,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €87,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 80 C4846A originele inkt€174,50
HP 80 C4846A multipack (merkcartridge)€349,00
HP 80 C4846A huismerk inkt * €87,25
HP 80 C4846A huismerk duopack * €174,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C4846A cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Snel HP 80 C4846A inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Zij hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hebben tevens een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktshops als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-80-c4846a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C4846A inkt van HP kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 80 C4846A originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €174,50).

HP 80 C4846A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C4846A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 80 C4846A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit dan merk-inkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je de meest gangbare inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het stukje tape goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
De printer lekt inkt.Stop met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte inktproblemen met betrekking tot HP 80 C4846A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 80 C4846A inktcartridge ?
De prijs van een HP 80 C4846A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €144,21 excl. de btw (dat maakt €174,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je ongeveer €349,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C4846A kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €87,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 80 C4846A huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C4846A alternatief inkopen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper dan merkinkt. De verkoopprijs is lager en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelf herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 80 C4846A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je het product opnieuw assembleren. Als check probeer je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie