bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 730 P2V62A cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 730 P2V62A inktcartridge? Via onze vergelijker vind je de beste printshops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel HP 730 P2V62A met kleurcode cyaan (blauw) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van HP. Veel winkels zoals Paradigit & bol.com bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€72,50
Huismerk tarief€36,25
LeverancierHP
ArtikelHP 730 P2V62A
SeriecodeP2V62A
Kleurencyaan
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0190781726937

Goedkoopste HP 730 P2V62A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de P2V62A cartridge is 130 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. replacedirect of Staples zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij webshops als replacedirect & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele P2V62A inktcartridges haal je in huis vanaf €72,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl check je de populairste winkels waar je voordelig en snel P2V62A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 730 P2V62A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €79,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €72,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €36,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 730 P2V62A originele inkt€72,50
HP 730 P2V62A multipack (merkcartridge)€145,00
HP 730 P2V62A huismerk inkt * €36,25
HP 730 P2V62A huismerk duopack * €72,50
Prijstabel voor de P2V62A cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Snel HP 730 P2V62A inkt kopen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hebben meestal een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Expert, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Fonq, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Blokker, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-730-p2v62a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe P2V62A inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 730 P2V62A originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige foutmeldingen of storingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €72,50).

HP 730 P2V62A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het P2V62A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 730 P2V62A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel staan veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare cartridge problemen bij de HP 730 P2V62A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 730 P2V62A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 730 P2V62A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €59,92 excl. btw (dus €72,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €145,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer P2V62A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €36,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is het HP 730 P2V62A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk P2V62A alternatief nemen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De prijs is voordeliger en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak simpel oplossen.

Tegen lage kosten de HP 730 P2V62A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei kies je voor een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Daaropvolgend mag je alles in elkaar klikken. Ter controle probeer je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie